Avtosedež Coccolle Nerio Celestial blue

je bil zasnovan za dolgotrajno uporabo in je priporočljiv za vse teže. Čeprav vam ta funkcija prihrani veliko stroškov, ni popusta na uporabljene materiale in udobje, ki ga ponuja otrok. Zahvaljujoč 4 ležečim položajem na hrbtu, obrnjenim nazaj, oziroma 3 ležečim položajem v položaju, obrnjenem naprej, malčku ni zagotovljena le ustrezna varnost, ampak tudi neprimerljivo udobje. Uporabljeni tekstilni materiali omogočajo pravilno kroženje zraka in se tako izognejo toplotnemu nelagodju v vroči sezoni.

Za dodatno zaščito pred udarci je sedež Nerio opremljen s stransko zaščito – ta pripomoček absorbira udarce in silo porazdeli na ohišje, zaradi česar je Nerio idealna izbira od prvih trenutkov življenja vašega otroka.

Ta izdelek, ki je namenjen skupini teže od 0 do 36 kg, je evolucijski in bo glede na prilagoditve ustrezal vsem otrokom. Sedež lahko uporabljate z naslonom do smeri vožnje do 18 kg, od teže 22 kg pa lahko odstranite varnostne pasove in ga uporabite z avtomobilskim pasom.

Naslon za glavo lahko nastavite v 11 različnih položajih in ga je zelo enostavno prilagoditi višini, ki ustreza vašemu otroku.

Viskoelastičen material, iz katerega sta izdelana vzglavnik in vložek za novorojenčke, je najprimernejši za telo majhnih dojenčkov, saj se prilagaja in pritrdi na telo glede na telesne značilnosti malčka, pri čemer ni dovoljeno čutiti nihanj na cesti . Seveda, ko raste, lahko otroške vložke in vzglavnik odstranite. Stopnja nagiba hrbta je globoka, približno 165 stopinj, kar je razlog za izjemno ergonomijo. Sistem vrtenja za 360 stopinj je velik plus pri postavljanju ali odstranjevanju otroka iz izdelka, kar olajša prenašanje izdelka v pravilnem položaju ne glede na starost otroka.

Glavne značilnosti:

-Vrtljiv avtosedež 0-36 kg, z isofix in zgornjo privezo

– Več položajev nagiba, z največjo stopnjo naklona

– Možnosti nastavitve glede na višino otroka: 11 stopenj nastavitve naslona za glavo

– Primerno za podaljšano vožnjo nazaj, do 18 kg

– Namestitev s pomočjo sistema isofix ali s pomočjo jermenov

– Opremljen s stranskim zaščitnim sistemom, ki absorbira morebitne udarce med nesrečami

– Združljiv z večino avtomobilov na trgu

– Udobni materiali, ki prepuščajo zrak, da se izognejo toplotnemu nelagodju

– Vložki za novorojenčke in vzglavnik iz viskoelastičnega materiala, ki se popolnoma prilega otrokovemu telesu in zagotavlja maksimalno zaščito

– Enostavna in intuitivna uporaba zahvaljujoč sistemu rotacije 360

– Ergonomska oblika, ki zagotavlja največjo stabilnost in udobje ter s tem zagotavlja zaščito pred vsemi nepredvidenimi.

Koda: 321085530

(EN 13209-2: 2015)

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Barva

Znamka

Coccolle

Be the first to review “Avtosedež 0-36kg vrtljiv 360 ISOFIX Coccolle Nerio Celestial modra smart”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×