Preizkušeno v skladu z varnostnimi standardi R129 v okviru irskega inštituta za standarde (NSAI) in pod nadzorom TUV SUD Nemčija.

Ponuja izvedljive rešitve v smislu varnosti v avtomobilu in udobja, avtomobilski sedež Coccolle Vigo postane odlična izbira tako za otroke kot za starše. Zahvaljujoč vrtljivi podlagi imate možnost, da otroka z izjemno lahkoto prevažate naprej in nazaj, obrnjeno v smer vožnje. Sistem isofix in podporna noga ne zagotavljata le posebne zaščite v avtomobilu, temveč tudi olajšata pravilno in hitro namestitev izdelka v avtomobil.

Otroški sedež Vigo ponuja možnost podaljšanega zadaj, kar daje stabilen in udoben položaj do višine 105 cm. Izdelek ponuja veliko raznolikost pri vsakodnevni uporabi, saj je opremljen in opremljen z vsemi elementi, potrebnimi za varnost in udobje: velikodušne dimenzije za razvojno obdobje, blazina, reduktor in naslon za glavo za novorojenčke, nastavljive komponente glede na višino, bočni zaščitni sistem, izofix in podporna noga.

Varnost zagotavlja sistem isofix in podporna noga, elementi, s pomočjo katerih avtomobilski sedež postane enostaven za namestitev, uporabo in prilagajanje, ki je sestavni del avtomobila. Varnostni elementi so bili revidirani in premišljeni, tako da izdelek uspešno prestane strogost novega varnostnega standarda R129. Izdelek je bil preizkušen glede varnosti v okviru irskega inštituta za standarde (NSAI) in pod nadzorom TUV SUD Nemčija, s čimer je pridobil vrhunske kvalifikacije za skladnost s standardom iSize.

Uporaba otroškega sedeža Coccolle Vigo omogoča enostavno uporabo in prilagajanje. Po namestitvi avtomobilskega sedeža na enega od ustreznih sedežev (na sedežih v avtomobilu, opremljenih s 3-točkovnim varnostnim pasom) lahko sedež nastavite v 4 položajih nagiba. Položaj 1 nudi največji naklon in je primeren za novorojenčke do starosti največ 9 mesecev, pri čemer je sedež obrnjen v smer vožnje. Ko je sedež nameščen obrnjen proti smeri vožnje, ga bo mogoče uporabljati v katerem koli od 4 nagibnih položajev, odvisno od modela avtomobila in značilnosti sedeža. Položaj 4, ki sploh ni nagnjen, je primeren za otroke med višino 100-150 cm in se bo uporabljal, ko bo malček lahko uporabljal varnostne pasove avtomobila.

Izdelek je opremljen s 360-stopinjskim rotacijskim sistemom, za lažjo spremembo smeri sedeža, pa tudi za trenutek, ko morate otroka namestiti ali odstraniti s sedeža. Takšen sistem je zelo koristen ne glede na starost malega in zmanjšuje stres, ki ga povzroča potovanje. Starše opozarjamo, da sta edina dva priporočena položaja med vožnjo tista s sprednjo ali zadnjo stranjo v smeri vožnje (odvisno od starosti in teže otroka), položaj obračanja proti vratom pa se lahko uporablja le v trenutkih počitka, na kraju samem.

Za to prenovljeno različico stola Coccolle Vigo iSize je bil izdelek opremljen z novo vrsto bočne zaščite, ki nudi dodatno zaščito v primeru bočnega trka. Z velikodušnim in trdnim ohišjem, izdelanim iz primernih materialov za absorpcijo udarcev in negativne energije v primeru nesreče, je avtomobilski sedež izdelan v skladu z veljavnimi varnostnimi predpisi in zagotavlja učinkovito zaščito med vsako vožnjo. Avtomobilski sedež je opremljen s 5-točkovnim varnostnim pasom in nastavljivim naslonom za glavico v 12 višinskih položajih, da ga lahko pravilno prilagodite, odvisno od višine vašega otroka.

Visokokakovostni, dobro oblazinjeni materiali so še ena prednost tega avtomobilskega sedeža, saj pomembno prispevajo k udobju malčka in uporabniški izkušnji staršev. Vremenske razmere na cesti se zaradi uporabljene tehnologije ne bodo čutile na ravni avtomobilskega sedeža, higiena pa bo zlahka zagotovljena zaradi enostavne tekstilne sestave. Hkrati pa prijetni tekstilni materiali na dotik zagotavljajo boljšo cirkulacijo zraka in se tako izognejo pregrevanju malega na avtomobilskem sedežu.

Koda : 324085680

Glavne značilnosti:

• Otroški sedež iSize 40-150 cm, z ISOFIX in podporno nogo

• 360-stopinjski rotacijski sistem

• Več položajev nagiba z največjo stopnjo nagiba

• Primerno za podaljšano zadaj, do 105 cm

• Opremljen s stransko zaščito, ki nudi dodatno zaščito

• Skladno z varnostnim standardom iSize R129

• Izjemno visoka podlaga s kovinsko ojačitvijo

• Kakovostni materiali, ki bistveno prispevajo k udobju malčka in zagotavljajo boljšo kroženje zraka

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Barva

Be the first to review “Avtosedež 0-36kg vrtljiv Isofix iSize 360 Coccolle Vigo Diamond Zelena”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Dostava 1-3 dni!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×