Dinozaver na daljinsko upravljanje s paro, zvoki

Naš dinozaver ni le odlična igrača za vašega otroka, številne funkcije bodo omogočile dolgo in veselo zabavo. Deloval bo tudi kot znanstvena pomoč, otroka bo zagotovo zanimala zgodovina in bo želel razširiti znanje, povezano z dinozavri in prazgodovino.

Zvočni in svetlobni učinki ga bodo navdušili, predvsem dejstvo, da dinozaver diha ogenj! Ko polijete vodo s priloženo pipeto v luknjo na glavi, med šumenjem iz ust prihaja hladna para, ki posnema ogenj! Izdelek je opremljen z zvočnikom, skozi katerega lahko slišite zvoke dinozavrov, ko pritisnete gumb na njegovi strani, boste zaslišali ropot, iz njegovih ust pa bo vidna rdeča luč.

Daljinski upravljalnik ima imitacijo okostja dinozavra, lepo bo videti na polici malega raziskovalca. Dva rdeča gumba omogočata premikanje prazgodovinske živali. S pritiskom na noge na daljinskem upravljalniku se dinozaver premakne naprej, ob pritisku na glavo pa bomo slišali glasno ropotanje, ki ga spremljajo svetlobni učinki.

Ko se dinozavra ne igrate dlje časa, zaspi. Nato pritisnite gumb ob strani in budni ste pripravljeni na nadaljnje dogodivščine!

Interaktivne igrače otrokom ne ponujajo le zabave, ampak jih tudi postopoma učijo, kako uporabljati najsodobnejše elektronske naprave. Dinozaver z daljinskim upravljanjem je enostaven za uporabo, krmilnik omogoča enostaven nadzor, vendar zahteva osredotočenost in predanost v igri.

Temno zelene barve s črnimi elementi v kombinaciji s svetlečimi elementi pritegnejo pozornost. Vsak detajl, široka glava, beli ostri zobje, gibljiva usta odražajo pravega plazilca iz prazgodovine. Vaš malček lahko spozna življenje, ki je bilo na zemlji pred nami, in kdo ve, morda bo v njem prebudilo veliko strast!

Sestavni deli kompleta:

– daljinsko vodeni dinozaver

– daljinec

– pipeta

Dinozavra napajajo tri baterije 1,5V AA (vključene), daljinski upravljalnik napajajo tri baterije 1,5V AA (niso priložene). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let, KER VSEBUJE MAJŠE DELCE NEVARNE ZA ZADUŠITEV. Komplet ima certifikat CE in je v skladu s standardom EN 71. Pakiran je v kartonski škatli, zato je kot nalašč za darilo.

Proizvajalec: ISOTRADE

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Be the first to review “Dinozaver na daljinsko upravljanje s paro, zvoki iso”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

    
    

  Filtriraj po ceni

  Barva

  Znamka vozila

  Moč motorja

  Pogon

  Dodatna oprema

  Starost otroka

  Število sedežev

  ×