GB Convy-Fix ​​je avtosedež, ki temelji na inovativnih tehnologijah. Zahvaljujoč temu je izjemno funkcionalen, ima sodobno varnost, ki ga je pripravila na vsako priložnost – tudi v kritičnih situacijah.

Convy-Fix ​​je primeren za uporabo pri otrocih od rojstva do 25 kg. Njegova namestitev se izvede z nosilci Isofix, odlikuje pa jo izjemna enostavnost zaradi prisotnosti vizualnih indikatorjev pravilne namestitve.

Proizvajalec: Coccolle

 

Vložek za malčke

Da bo sedež udoben že od rojstva, je opremljen s posebnim vložkom za dojenčke – njegova naloga je zagotoviti zdrav in ergonomičen položaj najmlajših uporabnikov (otrok do približno 3 mesecev).

 

 

Z otrokom raste

Nastavljivi trakovi in ​​naslon za glavo omogočajo enostavno prilagajanje velikosti sedeža trenutni otrokovi višini. Poseben nadzorni sistem bo zagotovil pravočasno zamenjavo varnostnih pasov s 5 na 3-točkovne pasove.

 

 

Nastavitev kota nagiba

Za izboljšanje stopnje udobja otroka vam Convy-Fix ​​ponuja prilagoditev sedeža otrokovim željam. Udobna in gladka nastavitev kota nagiba vam bo omogočila, da spremenite položaj otroka v kar 6 položajih.

 

 

Spredaj in zadaj

Ker sedež raste skupaj z otrokom, ga lahko uporabljate do 7. leta starosti. Sedež lahko namestite tako naprej kot nazaj. Convy-Fix ​​omogoča prevoz otrok do 4 let nazaj, prevoz naprej – 3 leta.

 

 

Tehnologija za zmanjševanje porabe energije

Sposoben je zmanjšati udarno silo za približno 20%, aktivira se v primeru čelnega trka.

 

 

L.S.P.

Zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trčenja – L.S.P. absorbira energijo, ki je nastala kot posledica trka v zgodnji fazi.

 

 

Lupina, ki absorbira energijo

Zasnovan za zaščito vašega otroka na najboljši možen način – skupaj s sistemom L.S.P. absorbira velik del udarne sile in učinkovito zmanjša tveganje za poškodbe.

 

 

Namestitev v vozilo

Hiter, preprost, intuitiven – Convy-Fix ​​je nameščen na podstavku Isofix, ki s stabilizacijsko nogo zagotavlja odlično oporo in se izogne ​​nenadzorovanemu vrtenju sedeža v primeru trka. Kazalniki opozarjajo na pravilno namestitev in močno olajšajo namestitev sedeža v vozilu.

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Barva

Be the first to review “GB Otroški Avtosedež – Cybex Convy-Fix 0-25kg RWF – Laguna Blue”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

    
    

  Filtriraj po ceni

  Barva

  Znamka vozila

  Moč motorja

  Pogon

  Dodatna oprema

  Starost otroka

  Število sedežev

  ×