GB Convy-Fix ​​je avtosedež, ki temelji na inovativnih tehnologijah. Zahvaljujoč temu je izjemno funkcionalen, ima sodobno varnost, ki ga je pripravila na vsako priložnost – tudi v kritičnih situacijah.

Convy-Fix ​​je primeren za uporabo pri otrocih od rojstva do 25 kg. Njegova namestitev se izvede z nosilci Isofix, odlikuje pa jo izjemna enostavnost zaradi prisotnosti vizualnih indikatorjev pravilne namestitve.

Vložek za malčke

Da bo sedež udoben že od rojstva, je opremljen s posebnim vložkom za dojenčke – njegova naloga je zagotoviti zdrav in ergonomičen položaj najmlajših uporabnikov (otrok do približno 3 mesecev).

Z otrokom raste

Nastavljivi trakovi in ​​naslon za glavo omogočajo enostavno prilagajanje velikosti sedeža trenutni otrokovi višini. Poseben nadzorni sistem bo zagotovil pravočasno zamenjavo varnostnih pasov s 5 na 3-točkovne pasove.

Nastavitev kota nagiba

Za izboljšanje stopnje udobja otroka vam Convy-Fix ​​ponuja prilagoditev sedeža otrokovim željam. Udobna in gladka nastavitev kota nagiba vam bo omogočila, da spremenite položaj otroka v kar 6 položajih.

Spredaj in zadaj

Ker sedež raste skupaj z otrokom, ga lahko uporabljate do 7. leta starosti. Sedež lahko namestite tako naprej kot nazaj. Convy-Fix ​​omogoča prevoz otrok do 4 let nazaj, prevoz naprej – 3 leta.

Tehnologija za zmanjševanje porabe energije

Sposoben je zmanjšati udarno silo za približno 20%, aktivira se v primeru čelnega trka.

L.S.P.

Zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trčenja – L.S.P. absorbira energijo, ki je nastala kot posledica trka v zgodnji fazi.

Lupina, ki absorbira energijo

Zasnovan za zaščito vašega otroka na najboljši možen način – skupaj s sistemom L.S.P. absorbira velik del udarne sile in učinkovito zmanjša tveganje za poškodbe.

Namestitev v vozilo

Hiter, preprost, intuitiven – Convy-Fix ​​je nameščen na podstavku Isofix, ki s stabilizacijsko nogo zagotavlja odlično oporo in se izogne ​​nenadzorovanemu vrtenju sedeža v primeru trka. Kazalniki opozarjajo na pravilno namestitev in močno olajšajo namestitev sedeža v vozilu.

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Barva

Be the first to review “GB Otroški Avtosedež – Cybex Convy-Fix 0-25kg RWF – london grey light grey”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×