Vložek za najmlajše

Udoben vložek bo poskrbel za varen in udoben ležeč položaj. Tapetništvo je izdelano iz visokokakovostnih materialov, ki imajo odlično zračnost in tako zagotavljajo izmenjavo zraka.

Varnostni pas

Uni-All je opremljen s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi, katerih višina je nastavljiva skupaj z naslonom za glavo. Poleg tega ima ponujeni model blokado, ki vas bo ob pravem trenutku obvestila o potrebi odpenjanja notranjih jermenov sedeža.

Stranska zaščita

L.S.P. je dodatna zaščitna plast, ki najprej prejme energijski napad zaradi bočnega trka – nato pa zagotovi, da se sile porazdelijo na lupino sedeža.

Trajna konstrukcija

Lupina sedeža je zasnovana tako, da v nesreči absorbira energijo. Skupaj s sistemom LSP gre za učinkovit varnostni sistem, ki lahko znatno zmanjša tveganje za poškodbe, ki so posledica cestne krize.

ER-Tech

Tehnologija za zmanjšanje porabe energije ščiti vašega otroka v primeru čelnega trka, ko je sedež nameščen naprej. Ta funkcija ščiti otrokov vrat pred silami trka, zaradi česar povečamo njegovo varnost za približno 20%.

Sprememba lokacije

Za spremembo položaja sedeža je dovolj en premik z roko. Izbirate lahko med 6 razpoložljivimi položaji razporeditve sedežev, tako da lahko mali potnik uživa v udobju med vsako vožnjo, tudi med spanjem. Manipulacija je mogoča ne glede na smer, v katero je nameščen sedež – tako spredaj kot zadaj.

Spredaj in zadaj

Uni-All je mogoče namestiti tako naprej kot nazaj. Priporočljivo pa je, da otroka čim dlje prevažate nazaj – glede na izvedene preskuse trkov je ta položaj eden najvarnejših.

Zgornji pas Tether

Je dodatna oblika zaščite – njena vloga je zaščititi sedež pred nenadzorovano spremembo položaja, kar bi lahko zmanjšalo učinkovitost njegovega pravilnega delovanja.

Montaža

Namestitev sedeža v avtomobil je izjemno preprosta – za to poskrbijo osnova Isofix in vodila varnostnih pasov. Uporaba podstavka se bo izognila napakam pri sestavljanju, poleg tega pa bo izboljšala raven stabilnosti, tako da nič ne bi smelo preprečiti, da bi vaš otrok celovito zaščitil vašega otroka.

 

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Barva

Be the first to review “GB Otroški Avtosedež – Cybex Uni-All 0-36kg RWF – london grey light grey”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

    
    

  Filtriraj po ceni

  Barva

  Znamka vozila

  Moč motorja

  Pogon

  Dodatna oprema

  Starost otroka

  Število sedežev

  ×