Hišica za punčke je popolna igrača za mlade dame. Omogoča kreativno zabavo, urejanje lastnega doma. Estetsko oblikovanje, funkcionalnost in bogata oprema. Nepogrešljiv element sobe vsake male princeske.

Lesena hiška za lutke Camellia Pink 

Popolnoma opremljena lesena hišica za punčke je predlog, ki ga mora imeti vsaka mlada dama v svoji sobi. Igranje družine in igranje s punčkami je ena izmed najljubših dejavnosti deklic. Igrača omogoča ustvarjanje lastnega, unikatnega doma, ki si ga lahko otrok uredi po lastnem okusu. Konstrukcija hiše je zelo premišljena in pametna. Hišica je lahko lep okras sobice male princeske. Kočo odlikuje sodoben, umirjen in pravi videz ter bogata oprema

– Pritličje s kuhinjo in kopalnico z dvigalom ob strani

– V prvem nadstropju  sta dnevna soba in glasbena soba s klavirjem ter krožnim stopniščem, ki vodi v mansardo.

– Mansarda  s čudovito spalnico in posteljo, iz katere se lahko odpravite na prostoren balkon in se naužijete svežega zraka.

Dimenzije hiše:

79 cm x 29,5 cm x 116 cm

Teža paketa:

15,5 kg

Hiška Kamelia je po priporočilih proizvajalca namenjena otrokom starejšim od  3 let . Predstavljeni komplet je izdelan  iz ekološkega in trdnega materiala , to je lesa. Z njegovo uporabo med izvajanjem projekta opazno povečate varnost in udobje uporabe kuhinje pri nekajletnem otroku, pa tudi vzdržljivost in odpornost garniture na poškodbe.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS

Be the first to review “Lesena hiška za igro Camellia roza”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×