Lionelo Theo je dodatna otroška posteljica, ki se bo zaradi petstopenjske nastavitve prilagodila skoraj vsaki postelji. To bo omogočilo še boljše vezi med staršem in otrokom in bo pomagalo otroku dobro spati. Zahvaljujoč možnosti pritrditve boka se Theo popolnoma prilega kot samostoječa postelja. Trdne kovinske noge zagotavljajo stabilnost, priložena mreža proti komarjem pa bo vašega otroka zaščitila pred žuželkami. Varnost posteljice je bila potrjena z vrsto notranjih kontrol in testov, ki jih je opravil neodvisni certifikacijski laboratorij SGS.
Vključeno:

posteljica,
mehka vzmetnica,
prenosna torba.

PRENOSNA POSTELJA
Na prenosno posteljo nikoli ne pritrdite kakršnih koli vrvic oz. trakov ali igrač.
Preden boste fiksirali dno postelje morajo biti vse stranice postelje vzravnane in fiksirane.
V postelji ne puščajte kakršnih koli stvari, ki bi lahko otroku služile kot pripomoček pri plezanju iz postelje.
Prenosna postelja ni primerna za otroke težje od X kg ali višje od X cm (starost in velikost določi proizvajalec).

OPOZORILO! Otroka nikoli ne pustite samega brez nadzora.
Kadar postelje ne boste mogli pravilno sestaviti je ne uporabljajte, temveč se posvetujte s svojim prodajalcem. Prenosna postelja je namenjena le za domačo uporabo. V prenosni postelji ne shranjujte kakršnih koli stvari.
OPOZORILO! Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in ostalih izvorov vročine, kot so električni in plinski grelniki, …, zato prenosne postelje nikoli ne postavljajte v njihovo bližino.
OPOZORILO! V postelji nikoli ničesar ne puščajte ali je ne postavljajte v bližino drugih predmetov, ki bi otroku lahko služili kot opora za plezanje iz postelje ali predstavljajo nevarnost davljenja- npr. trakovi, zavese, …
OPOZORILO! V prenosni postelji ne uporabljajte več kot ene vzmetnice.
Pomembno! Izdelek je primeren za uporabo, ko so vsi blokirni mehanizmi dobro in pravilno zaskočili. Pred uporabo izdelka natančno preverite ali so vsi blokirni mehanizmi dobro in pravilno zaskočili.
Dimenzija vzmetnice: 1200 mm x 600 mm.

ZNAMKA: LIONELO

 

 

Lastnosti:

 

Otroška posteljica

Ko se odločite za nakup otroške posteljice, je vredno izbrati izdelek, ki se bo dobro prilegal površini vaše postelje. Theo-jeva petstopenjska nastavitev višine bo omogočila združitev vzmetnic, tako da ne bodo ustvarila neprijetnih korakov.

Samostoječa otroška posteljica

Dovolj je, da zdrobimo stran, da Lionelo Theo spremenimo v polnopravno samostoječo posteljico. Zračna mreža vam bo omogočila opazovanje otroka, tudi ko so vse strani zaprte.

Udoben spanec

Lionelo Theo je zasnovan tako, da zagotavlja najboljše udobje za vašega otroka. Izredno mehka, udobna vzmetnica bo poskrbela za dolg in neprekinjen spanec.

Nastavitev nagiba

Kadar ima vaš otrok težave z nalivi ali ima neprijeten izcedek iz nosu, lahko nagnete eno od strani posteljice, da bo dojenček lažje dihal.

Zračna mreža proti komarjem

Komarnik, ki je v kompletu, tesno pokriva notranjost otroške posteljice. Ta rešitev vam omogoča, da otroško posteljico odnesete na domači vrt in uživate v poletju.

Praktičen žep

Obloga otroške posteljice je opremljena z žepom, v katerem bodo nameščeni dodatki za nego ali največji zaklad vašega otroka.

Mobilnost

Noge Lionelo Theo so opremljene z majhnimi kolesi, kar olajša nošenje otroške posteljice, ne da bi morali otroka zbuditi.

Pomoč Lionelo

Visoko kakovost izdelka potrjuje njegova življenjska garancija s popravilom od vrat do vrat.

Teža:

12 kg

Mere:

94,5 × 55 × 80,5 cm

Nastavitev višine:

od 67 cm do 81 cm

Starost:

0–8 mesecev

Be the first to review “Obposteljna Posteljica Theo Siva”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×