Lesene sani z naslonom, vrvica, velike sani

Sani so izdelane iz masivnega lesa, kar jim daje tradicionalen in estetski videz. Les je lahek in trpežen, zaradi česar so sani enostavne za manevriranje in odporne na vremenske razmere.
Sani imajo naslonjalo, ki otroku omogoča udobno in varno počitek med spuščanjem po klancu. To je pomembna lastnost, zlasti za mlajše otroke, ki potrebujejo dodatno podporo.
Na dnu so opremljene s kovinskimi letvicami, ki zagotavljajo gladko drsenje po snegu. S tem se poveča tudi vzdržljivost sani  in olajša premikanje po razgibanem terenu.
Sani imajo praktično vrvico, ki omogoča, da jih zlahka vleče odrasel ali drug otrok. Vrvica je trdno pritrjena na sani, kar zagotavlja varno in udobno vlečenje. Vrvica ima na koncu lesen ročaj, ki omogoča lažje držanje. Leseni element nima samo uporabne funkcije, ampak dodaja tudi estetiko in se harmonizira z naravnim značajem sani.

Lesene sani so zasnovane z mislijo na varnost otrok. Trdna konstrukcija, podstavek, kovinske letvice in praktična vrvica so elementi, ki prispevajo k varni in veseli zimski zabavi.

Te lesene sani z naslonjalom, kovinskimi letvicami in vrvico za vleko niso samo praktične, ampak tudi dodajo čar tradicionalnim zimskim igram. To je popoln način za preživljanje časa na prostem in uživanje v zimskih zanimivostih.

 Možen  nakup poganjalca sani.

Mere sani:

87 cm x 39 cm x 33 cm

Največja obremenitev:

75 kg

Dolžina niza:

cca 75 cm

Ima CE certifikat  in je v skladu s  standardom EN71 . Namenjeno otrokom starejšim od 3 let.

Koda izdelka: 17132 | EAN koda: 5905884459898

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

 

Be the first to review “Otroške lesene sani z naslonjalom in vrvico”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva