Rdeči Audi  R8  Spyder za baterijo

Audi  R8  Spyder  je avto, ki se je pojavil v številnih filmih in računalniških igricah –  pozna ga skoraj vsak ! Njegovo ime izhaja iz prototipa Le Mans Audi  R8 , ki se nanaša na avtomobilsko dirko Le Mans, kjer je naloga tekmovalcev prevoziti čim več krogov na določeni stezi v enem dnevu.  Kljub svojemu športnemu značaju bo Audi  R8 zelo udobno vozilo  , prilagojeno vsakodnevni mestni uporabi .

Otroški model Audija  R8  je različica, ki se slogovno nanaša na  roadsterja, ki ga zaznamujejo dvosedi, pomanjkanje fiksne strehe in športen temperament. Druga prednost je globoka rdeča barva ohišja , zaradi katere ga je na ulici težko zgrešiti. Miniaturizirana različica Audija  R8  Spyder  je bila tako kot njegov dvojnik v polni velikosti opremljena s fantastičnimi  žarometi LED , kot tudi zatemnjenim vetrobranskim steklom in masivno visoko masko.

Rdeči model  športnega audija za otroke  v sebi skriva komponente, ki omogočajo igro s hitrostjo  od 3 do 5 km/h , za kar skrbita dva motorja,  vsak po 45 W  , ter dvojna  baterija 2x6V4 .5Ah . Še več, avto ima avtomatski menjalnik s tremi stopnjami, zahvaljujoč kateremu bo vsak mali voznik sam izbral pravo hitrost. Tehnični podatki, ki jih je vredno upoštevati pri izbiri prvega vozila za otroka, so  kratek čas polnjenja baterije  – 8 ur, kot tudi nizka masa praznega avtomobila, ki doseže 12 kg. Ti dejavniki pomenijo, da lahko rdeči avto za otroke prevažate in nosite s seboj, zahvaljujoč temu pa lahko otrok vozi svoje vozilo tudi na počitnicah ali med bivanjem pri starih starših.

Predstavljeni  Audi  R8 roadster  pod svojim športnim pokrovom skriva številne dodatke, ki povečujejo varnost in udobje vsakega otroka. V notranjosti vozila je mehak, kavč dvosed, povezan s pasom . Izdelana je iz črnega ekološkega usnja, okrašenega s stiliziranim prešivanjem. Za konec smo pustili nekaj, kar bo vsako potovanje z rdečim Audijem  R8  Spyder naredilo  fantastično izkušnjo – v avtomobilu je  FM radio , ki ga je mogoče preprosto povezati z MP3 predvajalnikom ali USB ključkom.

Otroška različica akumulatorskega vozila  je označena s  CE certifikatom, kar je jamstvo za izpolnjevanje zahtev direktiv »New Approach« Evropske unije. Vsi elementi, ki sestavljajo konstrukcijo avtomobila, so izdelani iz certificiranih in predvsem varnih materialov brez ostrih koncev, kar zagotavlja zanesljivost in vzdržljivost igrače. Miniaturizirana različica Audija  R8  je nameščena na  platiščih EVA , ki so izdelana iz posebej izbrane plastike – omogočajo vožnjo ne le po ravnih, ampak tudi po ravnih površinah.

Po priporočilih proizvajalca je baterija Audi R8 po originalni licenci koncerna namenjena vsem otrokom, starejšim od 3 let. Če pa se vaš otrok nad avtomobili navdušuje že od prvih let življenja, mu lahko zagotovite zabavno in varno zabavo z upravljanjem vozila z 2.4G daljinskim upravljalnikom, ki je priložen v kompletu .

Dimenzije embalaže:  100 x 53 x 31 cm

Teža:  13,5  kg

Tehnični podatki
Vozi
2x45W
Baterija
2x6V4,5Ah
Prenos
3 hitrosti
Dimenzije vozila
100 cm x 59 cm x 45 cm
Hitrost
3-5 km/h
Omeji težo
12 kg
maks. obremenitev
30 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
do 1 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Zaustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)
Oprema
Varnostni pas
+
Odpiranje vrat
+
ključi
+
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
2,4 G
3 hitrosti
luči
Sprednja LED
Avdio
Izbira avdio vira
USB
MP3 vhod
Melodije in hupa na volanu

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Barva

Znamka vozila

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Otroški avto Audi r8 mini Spyder Rdeča”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×