Baterijski avtomobil Mercedes GT R

 Fantastičen avto s trikrako zvezdo – Mercedes GT R je vozilo, ki bo nedvomno pritegnilo pozornost vseh mimoidočih. Med drugim bo navdušil z mišičasto silhueto, štrlečim pokrovom motorja, športnim spojlerjem in navpičnimi rebri maske. Mercedes je avto, ki mu zlahka rečemo, da je uresničitev sanj vsakega najstnika.

 Kaj predstavljeno vozilo skriva »pod pokrovom«? Po dva 45 W motorja, baterija 12 V 4,5 Ah in samodejni menjalnik s tremi hitrostmi na izbiro. Ali se to ne sliši privlačno? Druga prednost mercedesa GT R je, da je nameščen na mehkih EVA platiščih iz posebne, inovativne plastike, kot tudi sprednje in zadnje LED luči ter osvetljeno armaturno ploščo v notranjosti, ki posnema posebne smernike in ure.

 Upravljanje miniaturnega vozila je zelo preprosto. Baterijski mercedes po licenci Daimler AG je po priporočilih proizvajalca namenjen vsem otrokom starejšim od 3 let, zahvaljujoč 2.4G daljinskemu upravljalniku, ki je v kompletu, pa ga lahko uspešno uporabljajo tudi mlajši otroci. Avto se prižge s posebnim gumbom ob volanu s hupo in zvoki, kar je zelo preprosta rešitev. Če želite ustaviti vozilo, preprosto umaknite nogo s stopalke za plin ali v sili uporabite daljinski upravljalnik za oskrbo.  

 Element, ki ne more manjkati v akumulatorskem vozilu za malčka, je predvajalnik glasbe. Vrata USB in reža za pomnilniško kartico SD vam omogočajo, da potujete z najljubšimi pesmimi v ozadju. Edina omejitev pred igranjem z mercedesom GT R je teža – dovoljena obremenitev akumulatorskega vozila je 25 kg.

Športni mercedes GT R je bil narejen z največjo skrbnostjo, kar se vidi že ob pogledu na vse podrobnosti. Za izdelavo je bil uporabljen certificiran material, varen za otroke, zaradi česar je bilo vozilo označeno s certifikatom CE, ki dokazuje, da izpolnjuje zahteve standardov Evropske unije. Avto na akumulator je pakiran v originalni škatli, njegova montaža pa je hitra in enostavna – traja približno 30 minut.

Dimenzije avtomobila: 99 cm x 55 cm x 41 cm

Dimenzije paketa: 100 cm x 50 cm x 26 cm.

Teža: 15 kg.

Tehnični podatki
Motor
2x45W
Baterija
1x12V7Ah
Prenos
Avtomatski, 3 hitrosti
Dimenzije vozila
99 cm x 55 cm x 41 cm
Hitrost
3-5 km/h
Prazna teža
10 kg
maks. obremenitev
25 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas ukrepanja
do 1 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite stopalko za plin
Ustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)
Oprema
Varnostni pas
+
Odpiranje vrat
+
Ključi
X
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
2,4 G
3 hitrosti
Luči
Osvetljena armaturna plošča
Sprednji in zadnji LED
Avdio
USB
SD
MP3 vhod
Melodije in hupa na volanu

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Ni za uporabo v prometu.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Uvoznik: leantoys

Be the first to review “Otroški avto na akumulator Mercedes AMG GT R črna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×