Poganjelc je bil zasnovan z mislijo na energične otroke, ki so lahko na več mestih hkrati. Bager se premika na zelo preprost način – mali voznik se mora le odrivati ​​od tal z nogami izmenično. Otroški  bager ride  -on  je fantastično udobje za vse starše, saj omogoča sprehode in izlete ob koncu tedna, ne da bi morali s seboj vzeti voziček.

Ride-on je izdelan iz rumenega plastičnega ohišja s črnimi kolesnimi dodatki, vrtljivim volanom, hrbtnim naslonom in premično roko z žlico na koncu. Sedež avtomobilčka se dvigne  – spodaj je shamba.

Uporaba predstavljenega vozila za majhnega otroka pri vsakodnevni igri  ima velik vpliv na njegov razvoj Voziček  podpira koordinacijo več delov otrokovega telesa hkrati, razvija mišice in, kar je enako pomembno, podpira otroka pri  učenju samostojne in stabilne hoje . Vožnja belega avtomobila potisni-vleci bo vašemu otroku pomagala razumeti, kaj so hitrost, razdalja in smer.

 

Otroško mini vozilo  je zasnovano s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, kar pomembno vpliva na pozitivna počutja mladega voznika. Trdna, a  lahka in enostavna konstrukcija  zagotavlja odlično zabavo dolga leta.Oblika bagerja in izdelava iz najkakovostnejših materialov povečata njegovo odpornost na poškodbe, ki lahko nastanejo med noro zabavo.

Mere za vožnjo:

80 cm x 57 cm (največja višina roke) x 28 cm

razdalja od sedeža do tal: 23 cm

Velikost paketa:

55cm x 30cm x 30cm

Koda izdelka: 4814

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

uvoznik: leantoys

 

Barva

Be the first to review “Otroški poganjalec bager z žlico rumena”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×