Pripravite se na novo fazo v otrokovem življenju, tiste čudovite dni, ko se nauči usklajevati in vzdrževati ravnotežje! Poletne počitnice minejo hitreje, ko najmlajši tekmujejo v dirki z lahkimi skuterji. Qplay Future je izdelek, zasnovan kot prvi skuter vašega malčka. S stabilnim, a lahkim okvirjem bodo silikonska kolesa z močnim oprijemom in LED osvetlitvijo animirala vsak izlet z otrokom, hkrati pa se bodo naučili ohranjati ravnotežje med hojo. Zahvaljujoč opremi s 3 kolesi (2 sprednji kolesi, 1 zadnje kolo) otrok ne bo naletel na težave, ko bo začel uporabljati ta izdelek, njegove koordinacijske sposobnosti pa se bodo prebudile in se tako lažje pripravil na naslednjo fazo svojega življenja – hojo. na dveh kolesih. Skuter se zlahka zloži in postane izjemno kompakten, tako da vas lahko spremlja na vsaki pustolovščini.

Ročaj je nastavljiv po višini v 3 položajih, izdelek je priporočljiv za starost 3-8 let ali do največje teže 50 kg. Stabilna podlaga in krmilo imajo premaz proti zdrsu, zadnje kolo pa je opremljeno z zavoro, ki omogoča uporabo skuterja v varnih in nadzornih pogojih. Funkcijo osvetlitve LED lahko uporabljate v 3 različnih načinih: lučka vedno prižgana, utripa pri nizki frekvenci ali utripa v alarmni frekvenci; ta funkcija bo otroku omogočila, da izbere način osvetlitve, ki mu bo všeč glede na njegovo razpoloženje. Funkcija vrtenja sprednjih koles omogoča otroku prosto gibanje in eksperimentiranje po želji, ne da bi ogrožali njegovo varnost.

Ključne funkcije:

-3 silikonska kolesa z LED osvetlitvijo;

– Trdna opora za noge z nedrsečo funkcijo Stabilno krmilo,

– Silikonski ročaj za enostavno rokovanje;

-Zavora zadnjega kolesa;

– Funkcija vrtenja na sprednjih kolesih;

Priporočena starost 38 let ali največ 50 kg Zložljiva,

-Ultrakompaktna LED osvetlitev na kolesih in podnožje, ki deluje na AAA baterije

Previdno!

Izdelek mora sestaviti odrasla oseba. Preberite navodila in priročnik za uporabo. Priporočamo uporabo izdelka z zaščitno opremo (čelada, nasloni za roke, ščitniki za kolena). Ne uporabljajte v prometu Samo za osebno uporabo. Prepovedana za uporabo pri otrocih, mlajših od 3 let.

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Nositi je potrebno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu.

Priporočljiva je uporaba zaščitna oprema (čelade, rokavice, ščitniki za kolena, ščitniki za komolce in podobno). Navodila za uporabo vključujejo opozorilo, da je treba igračo uporabljati previdno, saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe.

Kolesa, ki zaradi konstrukcijske moči, oblike ali drugih faktorjev niso primerne za otroke nad 3 leti starosti morajo navedeno na embalaži in igrači vključujejo naslednje opozorilo:

OPOZORILO! Naj ne uporabljajo otroci starejši od 36 mesecev.

Navedena mora biti tudi navedba zakaj, npr. zaradi nezadostne moči.

Kotalke, rolerji in deske za otroke, ki se prodajajo kot igrače in njihova embalaža imajo navedeno naslednje opozorilo:

OPOZORILO! Nositi je potrebno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. 20 kg max.

Obenem se navaja, da morajo navodila vsebovati informacije o primerni površini za varno vožnjo.

Skiroji igrače, ki so namenjeni otrokom s telesno maso 20 kg in manj in njihova embalaža imajo navedeno naslednje opozorilo:

OPOZORILO! Nositi je potreno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. 20 kg max.

Dodatna navedba informacije kako se varno zloži ni raztegne zložljiv skiro, navodilo o varni uporabi zavornega sistema, informacijo o nevarnosti ob uporabi skiroja na javnih cestah in zaščitne opreme (čelade, rokavice, ščitniki za kolena, ščitniki za komolce in podobno).

Proizvajalec: Coccolle

Barva

Be the first to review “Skiro Qplay Future Modra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

[elementor-template id=”23049″]

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×