KOVINSKI LEŽAJI – če se vaše kolo med pedaliranjem zatakne in med treningom izda neprijetne zvoke, to pomeni, da ima plastične dele, ki se zaradi trenja hitro segrejejo in se zlahka poškodujejo. Naše zanesljivo sobno kolo ima kovinske ležaje, ki so izjemno trpežni in tihi. Po njihovi zaslugi bo “vožnja” postala gladka in prijetna. Na nepotrebne živce in malodušje pred vadbo bomo pozabili!

KROVNI RAČUNALNIK IN SENZORJI ZA MERJENJE IMPULZOV – že dolgo je znano, da so fizične vaje najučinkovitejše, če jih izvajamo s konstantnim impulzom, ki ustreza našim zmožnostim. Zahvaljujoč senzorjem na volanu v slogu Vintage in vgrajenem računalniku z berljivim zaslonom, kolo nenehno meri utrip. Naprava vas bo o rezultatih meritev obveščala tako, da jih prikazuje izmenično z drugimi parametri, kot so: čas vadbe, prevožena razdalja, porabljene kalorije, hitrost, zahvaljujoč funkciji SCAN pa bodo parametri prikazani v različnih intervalih. Vendar to še ni konec prednosti te edinstvene naprave. Pod volanom, natančno na dosegu roke, je gumb za spreminjanje upora. Med vadbo lahko težo enostavno prilagodite svojim zmožnostim. Kolo deluje v dveh smereh (lahko trenirate naprej ali nazaj), njegovo delovanje je tiho, zato ne moti miru drugih članov gospodinjstva.

UDOBEN SEDEŽ Z PRILAGAJANJEM VIŠINE – med vsakim treningom je izredno pomembno, da parametre opreme prilagodite posameznim predispozicijam vaditelja. Zahvaljujoč 6-stopenjski nastavitvi višine sedeža – nivo lahko enostavno prilagodite svoji višini. Kolo lahko uporabljajo tako odrasli kot otroci. Vse, kar morate storiti, je postaviti cev pod sedež na višino, ki jo izberete, nato pa vijak z gumbom vstaviti v luknjo. Če želite zagotoviti, da je naslonjalo stabilno, ga trdno privijte. Ergonomski sedež zagotavlja udobje in udobje pri uporabi naprave.

PROTISLIPNE PEDALE – varnost med treningom je osnova! Zato, ko trenirate na tem kolesu, vam ni treba skrbeti, da vam bodo noge drsele s pedal. Kolo ima nastavljive ročaje za stabilizacijo in blaženje udarcev ter pedale iz nedrsečega materiala. Stabilna podpora pomembno vpliva na učinkovito izvedbo treninga, a tudi na njegovo udobje. Poleg tega so sprednji in zadnji okvir za večjo varnost opremljeni z nedrsečimi stabilizatorji.
SPECIFIKACIJA

barva: črno-bela
največja obremenitev: 120kg
mere kolesa (višina / dolžina / širina): 110/80 / 40cm
napajanje: 2 x AA (ni vključeno)
teža: 10,5 kg
teža z embalažo: 11,5 kg
Proizvajalec: Malatec
Številka idelka: 5900779932029
Koda: 00007625

NI PRIMERNO ZA OTROKE DO 3.LETA STAROSTI

Be the first to review “Sobno kolo z kovinskimi ležaji maky”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva