Velik traktor s prikolico na pedala

bo postal najboljši prijatelj vašega otroka. Je odličen pripomoček  za spodbujanje vašega malčka k vsakodnevni  telesni aktivnosti  – vendar njegova uporaba ni zapletena. Malček ima na razpolago krmilo in sedež, zato je ta igra veliko lažja in manj zahtevna kot vožnja s kolesom ali skirojem – samo glejte naprej in vrtite pedala. Poleg tega, zahvaljujoč glavnemu delu vozila, ki je nameščen  na štirih širokih kolesih , malemu vozniku ni treba skrbeti za nenehno vzdrževanje ravnotežja.

Zakaj je  zeleni traktor Benson  tako priljubljen?
– množica  dodatnih elementov : prikolica, žlica in pribor za pesek,
– nizka teža v kombinaciji z najkakovostnejšo izdelavo,
– moderen dizajn + nalepke v kompletu,
– ergonomsko oblikovan volan s hupo,
– nameščen na pohodnih, širokih kolesih ,
– velik, udoben sedež, ki poveča udobje pri igri,
–  enostavno upravljanje : samo poganjajte z nogami, da se lahko pomaknete naprej.

Komplet z vozilom na pedala vsebuje snemljivo  prikolico, vedro  ,  premično vedro spredaj in plastične dodatke za pesek . Velika nosilnost prikolice omogoča prevoz vseh zakladov vašega malčka. S seboj lahko nosite vse pripomočke za igro v peskovniku in še več. Uporaba  otroškega traktorja Benson  pri vsakodnevni igri pomaga otroku že v zgodnjem otroštvu razviti  navado telesne dejavnosti . Traktor na pedala ne bo le olajšal družinskih izletov in sprehodov – sedeči otrok bo manj utrujen, poleg tega pa bo odličen trening pred začetkom vožnje z dvokolesnim kolesom. Združevanje igre na prostem s športom  bo vplivalo na razvoj otroka , krepilo odpornost telesa, hkrati pa bo priložnost za samostojno pridobivanje znanja, novih izkušenj in veščin.

Zeleni traktor Benson je odlična ideja za darilo. Vozilo je po priporočilih proizvajalca namenjeno  vsem otrokom, starejšim od 3 let . Traktor na pedala je bil izdelan s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, zaradi česar je igranje z njim varno in udobno. Set za malega voznika je označen s  CE certifikatom , izdelava pa je v skladu s standardom EN 71. Traktor Benson je pakiran v originalni kartonski škatli, v kateri so vsi dodatki, nalepke in navodila za lažjo samomontažo.  Pomembno : po priporočilih proizvajalca je maksimalna obremenitev traktorja 35 kg!

Dimenzije  seta :
– traktor s prikolico in žlico: 173 cm x 42 cm x 50 cm,
– traktor brez prikolice: 110 cm x 42 cm x 50 cm,
– fotelj: 18,5 cm x 18 cm x 15 cm,
– kolo : 19,5 cm x 19,5 cm,

Teža:  10,4 kg.

Dimenzije paketa:  99 cm x 42 cm x 36 cm.

EAN koda: 5908275990390

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem

Uvoznik: leantoys

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Velik traktor s prikolico na pedala zelena”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×