Prevoz hišnih ljubljenčkov v avtomobilu omogoča njihovo vključitev v vsakdanje življenje. Ne glede na to, ali greste na družinski izlet ob koncu tedna ali na kratko vožnjo v bolj oddaljeni park, bi štirinožni prijatelji radi bili tam. Vendar pa psi pustijo veliko dlake med sedenjem na zadnjem sedežu ali v prtljažniku. Po dolgem sprehodu po gozdu je veliko umazanije ali blata. Da potniški prostor pozneje ne bo popolnoma umazan, ga morate ustrezno zaščititi. Naša zaščitna prevleka za vaš avto je dobra rešitev in omogoča hiter in nemoten transport psa v vsakem trenutku. Naša podloga je neprepustna za vodo, zato ni vlage na sedežih ali na prevleki iz blaga. Celotna umazanija ostane v blazini, to je mogoče kasneje zelo enostavno očistiti.

Montaža pplrevleke je zelo enostavna, na voljo je dovolj sponk in majhnih kavljev. Omogočajo obešanje na vzglavnikih, stranske plošče je mogoče tudi zelo dobro pritrditi. Te zadrge lahko po odpiranju vrat zložite navzven in tako zaščitite vaš sedež pred ostrimi kremplji psov. Prevleka deluje kot majhna ograja v vozilu, ki jo je mogoče zelo enostavno razgrniti. V nobenem trenutku štirinožni prijatelj ne pride v stik z zadnjim sedežem ali notranjo oblogo vrat. Sprednja integrirana varnostna mreža omogoča psom pogled naprej, hkrati pa imate štirinožca kadar koli na vidiku.

Proizvajalec: Iso Trade
Številka izdelka: 5902802904102
Koda: 00005403

Be the first to review “Zaščitna prevleka za v avto za prevoz malih živali Črna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva