Zbirateljski model ladje USS Constitution 

Maketa zbirateljske ladje USS Constitution je impresivna v smislu realizma in podrobnosti. Zgrajena je na trdni leseni podlagi, ki doda eleganco in stabilnost. Celoten model ohranja natančna razmerja in podrobnosti zgodovinske ladje.

Ladijski trup je izdelan v globokem odtenku mornarsko modre z nežnimi bordo poudarki, kar ji daje eleganco in prestiž.

Beli dodatki na trupu poudarjajo njegovo lepoto in kontrast z glavno barvo.

Najbolj značilen element tega modela so ogromna jadra, ki se raztezajo po celotni dolžini ladje. Jadra so skrbno poustvarjena in izgledajo, kot da jih je pravkar zapihal veter. Na vrhu najvišjega jambora in na zadnji strani ladje ponosno vihra zastava Združenih držav, ki simbolizira ponos in nacionalno identiteto.

Na bokih ladje so zasilne lestve, ki niso le okrasni element, ampak odražajo tudi praktičnost in pozornost do varnosti na ladji. Sidra so odlično reproducirana, kar daje modelu pristnost. Ne manjka tudi majhnih, natančno reproduciranih rešilnih čolnov, pripravljenih za morebitno reševalno akcijo.

Na palubi ladje je vidno krmilo, ki maketi doda realističnost in poudari vlogo te ladje v pomorski zgodovini. Dodatni rešilni čolni, nameščeni na krovu, poudarjajo pozornost varnosti posadke.

Celoten model USS Constitution ni le čudovit kos zbirke, ampak tudi poklon zgodovini in dediščini mornarice Združenih držav. Njegova podrobnost in realističnost pritegneta pozornost vsakega opazovalca in vam omogočita občutiti vzdušje velikih jadralskih dogodivščin.

Dimenzije ladje:

59 cm x 44 cm x 10 cm 

Velikost paketa:

46 cm x 65 cm x 19 cm

Koda izdelka: 13524

 Ima CE certifikat in je v skladu s  standardom EN71 . Igrača je namenjena otrokom  starejšim od 3 let.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Zbirateljski model ladje USS Constitution XXL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×