Božična dekoracija Nihajoča lučka z lučmi snežna hiša 2v1

Čudovita božična dekoracija za okrasitev vašega doma za prihajajoče praznike. V vaš dom bo prinesel toplo in družinsko vzdušje, ga naredil prijetnega in prispeval k božičnemu duhu. Idealen okras tudi za trgovske centre ali trgovine, da kupci že začutijo božično vzdušje.

Lanterna ima čudovit dizajn in rdečo barvo, značilno za to obdobje. Božični okras je narejen iz trpežne plastike, zaradi česar je lahek in močan, zato ga lahko uporabljate vsako leto, zato je zelo ekonomična izbira in nakup, ki bo trajal leta. Črpalka v notranjosti transportira sneg od podnožja in ga prši z vrha, kar daje vtis, kot da pada sneg.

V notranjosti je vesel Božiček s snežakom na gugalnici za ravnotežje, zadaj je visok zidan dimnik z božično jelko, iz katere pada umeten sneg, kar nakazuje simbole božiča.

To niso vse lastnosti.

Svetilka ima 2 različni možnosti višine, zahvaljujoč različnim kombinacijam lahko izberete katero koli mesto v svoji sobi. Samo lampijon ali cel lampijon, odločitev je vaša.

Poleg padajočega snega ima zvočno in svetlobno funkcijo. Sveti v različnih barvah, ki bodo popestrile vzdušje v zimskih večerih in nadomestile osvetlitev prostora. Vgrajena dva načina vam omogočata izbiro, ali lučka zasveti v različnih barvah skupaj z božičnimi pesmimi ali samo z učinkom padajočega snega in brez melodije. To spremenite tako, da drugič pritisnete gumb za vklop/izklop.

Na dnu lanterne svetijo tudi luči.

Komplet vključuje:

– božična lučka

– komponente za sestavljanje

– napajanje

Dimenzije svetilke:

18 cm x 18 cm x 65 cm

ima dve višini:

1- 105 cm

2- 140 cm

Dimenzije podstavka:

22 cm x 22 cm x 24 cm

Dimenzije paketa:

48 cm x 45 cm x 27 cm

Za otroke, starejše od 3 let. Igrača s certifikatom EN71 in CE.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Be the first to review “Božična dekoracija Nihajoča lučka z lučmi snežna hiša 2v1”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva