Vozički 2v1

So popolna kombinacija stila, funkcionalnosti in udobja za sodobne starše, ki si želijo vse v enem. Namenjeni so predvsem tistim, ki želijo vsestranski voziček, ki raste skupaj z njihovim malčkom.

 

Zakaj izbrati voziček 2v1? Ti inovativni vozički so namenjeni družinam, ki cenijo praktičnost in funkcionalnost. Združujejo dve ključni funkciji: nosilko za novorojenčka in sedež za starejšega otroka. To pomeni, da se voziček prilagaja hitremu tempu odraščanja vašega malčka, kar omogoča dolgotrajno uporabo brez kompromisov pri udobju.

Najpomembnejše lastnosti vozičkov 2v1 vključujejo prenosen in lahko prilagodljiv sedež za dojenčka, ki se enostavno spremeni v udoben sedež za malčka. Nekateri modeli omogočajo tudi enostaven prehod med vozičkom in avtomobilskim sedežem, kar olajša prevoz otroka iz avtomobila v voziček in obratno.

Dodatne prednosti vključujejo trpežne materiale, enostavno zlaganje za preprosto shranjevanje, nastavljiv ročaj za udobno vožnjo staršev ter vrtljiva kolesa za enostavno manevriranje po mestu ali na terenu.

Vozički 2v1 so torej odlična izbira za starše, ki želijo kombinacijo sloga, funkcionalnosti in dolgoročne uporabe, ne da bi pri tem žrtvovali udobje svojega malčka.

NAJNIŽJA CENA

Otroški vozički že od 133,90€!

TOP PONUDBA

Voziček Melora 3v1 in avtosedež za 429,90€

TOP PONUDBA

Voziček Melora 3v1 in avtosedež za 649,90€

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Znamke

  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

  Moč motorja

   Pogon

    Dodatna oprema

     Starost otroka

      Število sedežev

       ×