Vozički 3v1

So obvezna oprema za starše, ki želijo kombinirati vse, kar potrebujejo za brezskrbno vožnjo s svojim malčkom. Ti vozički vse-v-enem so kot nalašč za starše, ki živijo dinamično življenje in si želijo multifunkcijskega pripomočka, ki raste z njihovim otrokom.

 

Zakaj bi se odločili za voziček 3v1? Odgovor je enostaven, kajti ti vozički so prilagodljivi in uporabni v vseh fazah otrokove rasti. To pomeni, da lahko začnete z vozičkom za dojenčka, preidete na udoben sedež za malčka, nato pa še na otroški voziček, ko vaš malček odraste.

Najboljši del pri 3v1 vozičkih je vsestranskost. Ti vozički vsebujejo košaro v kateri lahko prenašate svojega malčka. To košaro lahko pritrdite na voziček. Nekateri modeli pa tudi omogočajo pritrditev košare kot avtomobilski sedež, kar olajša premikanje med vožnjo in vožnjo z avtom.

Zložljivost, enostavno manevriranje po mestu in trpežni materiali so samo še dodatna pika na i. Vozički 3v1 so tako več kot le vozički – so prilagodljiva rešitev za starše, ki živijo aktivno in želijo najboljše za svojega malčka.

NAJNIŽJA CENA

Otroški vozički že od 133,90€!

TOP PONUDBA

Voziček Melora 3v1 in avtosedež za 429,90€

TOP PONUDBA

Voziček Melora 3v1 in avtosedež za 649,90€

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

  Moč motorja

   Pogon

    Dodatna oprema

     Starost otroka

      Število sedežev

       ×