S prihodom otroka se starši soočajo z izbiro vozička, kar se ne zdi lahka izbira. Coccolle Ago pozdravlja tiste družine, katerih domovi so na krajih, ki so težje dostopni, kjer je teren verjetno bolj neenakomeren in tiste, ki ne želijo biti zadovoljni s klasičnim vozičkom. Lahek aluminijast okvir, z mehkimi vzmetenjem in velikimi kolesi iz sodobnega materiala, ki ga ni mogoče zlomiti, je idealen za zgoraj opisano situacijo.

Voziček Ago se lahko uporablja od 0 mesecev, ker je opremljen s transformobilno enoto, ki jo je mogoče zelo preprosto in intuitivno preoblikovati v udoben otroški voziček, ki je popolnoma opremljen z mehko in varno vzmetnico za dojenčke.

Po obdobju novorojenčka, ko lahko mali vstane, se lahko uporablja kot športna enota. S hitro pritrditvijo nekaj trakov in palic v kratkem času dobimo prostorno in varno športno enoto, opremljeno s 5-točkovnim varnostnim pasom. Gumijasta aluminijasta platišča skupaj z izjemno mehkim vzmetenjem nudijo gladko vožnjo, brez dogodkov, ki bi lahko malčka motili ali mu preprečili razmišljanje o okolju.

Tudi če izgleda kot preprost izdelek, je Coccolle Ago kompleksen modularni sistem, ki je kot nalašč za vse letne čase in za vse vrste izletov. Kot dodatna oprema komplet vključuje topel pokrov za noge, ki ščiti malega pred vremenskimi vplivi jeseni in pozimi, pokrov žuželk je poleti popoln, ko lahko vsak izlet povzroči neprijetne pike, dežni pokrov ščiti otroka, ko vreme postane muhasto, podpora za steklenico pa je zelo praktična v vsaki situaciji. Streha XXL odlično pokriva otroka, preprečuje škodljiv učinek sončnega sevanja, prezračevalno okno pa je kot nalašč za preprečevanje pregrevanja. Priložena avtomobilska lupina se prilega tako okvirju (s pomočjo priloženih adapterjev) kot v avtomobilu, saj je popolna, če imate hitre opravke, ki ne trajajo več ur.

Kakovostni materiali, iz katerih je izdelan voziček, povečajo prijetno doživetje, saj so tekstilne komponente mehke in prijetne na otip, vendar odporne na prah in dolgotrajno uporabo, kovinske komponente pa iz aluminija, lahkega elementa, a hkrati odporne. Majhni ekološki usnjeni poudarki dajejo izdelku posebno eleganco in zahvaljujoč velikodušni nakupovalni košarici ste lahko prepričani, da otroku ne manjka nič, kar potrebuje.

Koda : 324061944

Glavne značilnosti:

– trden in odporen aluminijast okvir, enostaven za rokovanje in zlaganje

-Praktična konvertibilna enota, ki jo je mogoče s pomočjo trakov enostavno zamenjati iz otroškega vozička v ojačevalnik

– platišča iz gumijaste zlitine, odporna z zelo mehkimi vzmetenjem

-dodatki: pokrivalo za noge, dežna prevleka, ležišče bassineta, mreža za žuželke, držalo za steklenice

– 5-točkovni varnostni pas

– XXL nadstrešek s prezračevalnim oknom

– avtomobilska lupina s certifikatom R129, iSize, z adapterji za okvir; v avtomobilu je nameščen SAMO s hrbtom, obrnjenim v smer vožnje s pomočjo avtomobilskega pasu.

Koda: 324061960

Znamka

Coccolle

Be the first to review “Otroški voziček 3v1 Coccolle Ago Diamond black”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva