Avtosedež Coccolle Vigo, ki ponuja izvedljive rešitve v smislu varnosti in udobja v avtomobilu, postane popolna izbira tako za otroke kot za starše. Zahvaljujoč vrtljivemu podstavku imate možnost, da svojega otroka z izjemno lahkoto prevažate tako spredaj kot zadaj v smeri vožnje. Sistem isofix in podporna noga ne zagotavljata le posebne zaščite na vozilu, ampak tudi olajšata pravilno in hitro namestitev izdelka v avtomobil. Izdelek je bil preizkušen glede varnosti na Irskem inštitutu za standarde (NSAI) in pod nadzorom TUV SUD Nemčije ter pridobil odlične ocene za izpolnjevanje standarda ECE R04 / 44.

Avtosedež Vigo ponuja možnost podaljšanja obrnjenega nazaj, kar omogoča stabilen in udoben položaj do 18 kg. Izdelek ponuja veliko izbiro pri vsakodnevni uporabi, saj je opremljen z vsemi potrebnimi elementi za varnost in udobje: izdatne dimenzije za evolucijsko obdobje, vzglavnik, reduktor in vzglavnik za novorojenčke, po višini nastavljive komponente, bočni zaščitni sistem, isofix in podpora. nogo.

Kako uporabljati avtosedež Coccolle Vigo omogoča enostavno uporabo in prilagajanje. Po namestitvi avtosedeža na enega od ustreznih sedežev (na sedežih v avtomobilu, opremljenih s 3-točkovnim varnostnim pasom), je sedež mogoče nastaviti v 5 položajev nagiba. Položaj 1 ponuja najvišjo stopnjo naklona in je primeren za otroke, težke od 0 do 13 kg, pri čemer je sedež nameščen zadaj obrnjen v smeri vožnje. Ko je sedež nameščen spredaj v smeri vožnje, ga lahko uporabljate v katerem koli od 5 nagibnih položajev, odvisno od modela avtomobila in značilnosti njegovega sedeža. Položaj 5, sploh ni nagnjen, je primeren za otroke težke od 15 do 36 kg in bo uporabljen, ko bo malček lahko uporabljal varnostne pasove v avtu.

Poleg tega je Coccolle Vigo opremljen s stranskimi zaščitami, ki nudijo dodatno zaščito v primeru bočnega trka. Z velikodušnim in čvrstim ohišjem, narejenim iz materialov, primernih za absorbiranje udarcev in negativne energije v primeru nesreče, je avtosedež izdelan v skladu z veljavnimi varnostnimi predpisi in zagotavlja učinkovito zaščito med vsakim potovanjem. Avtosedež je opremljen s 5-točkovnim varnostnim pasom in po višini nastavljivim vzglavnikom v 11 položajih, tako da ga lahko pravilno prilagodite glede na višino vašega otroka.

Kakovostni, dobro oblazinjeni materiali predstavljajo še eno od prednosti tega avtosedeža, saj pomembno prispeva k udobju malčka in uporabniški izkušnji staršev. Zaradi uporabljene tehnologije se vreme na cesti ne bo čutilo na nivoju avtomobilskega sedeža, higieno pa bo mogoče enostavno poskrbeti zaradi tekstilne sestave, ki jo je enostavno očistiti. Hkrati na otip prijetni tekstilni materiali poskrbijo za boljšo kroženje zraka, s čimer se izognemo pregrevanju malčka v avtosedežu.

Glavne značilnosti:

• Vrtljiv avtosedež 0-36 kg, z isofixom in podporno nogo

• Več položajev nagiba, z največjo stopnjo nagiba

• Primerno za podaljšano obrnjeno nazaj, do 18 kg

• Opremljen s stranskimi zaščitami, ki nudijo dodatno zaščito

• Preizkušena varnost na Irskem inštitutu za standarde (NSAI) in nadzorovana s strani TUV SUD Nemčija, pri čemer so pridobili odlične ocene za izpolnjevanje standarda ECE R04 / 44

• Kakovostni materiali, ki bistveno pripomorejo k udobju malčka in poskrbijo za boljšo kroženje zraka

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Barva

Znamka

Coccolle

Be the first to review “Avtosedež 0-36kg vrtljiv Isofix 360 Coccolle Vigo Diamond Zelena”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×