Rio sedež, namenjen otrokom od 40 cm do 105 cm in do 22 kg. Ima podlago, ki jo je enostavno namestiti, in stabilizacijsko nogo. Sedež v Riu bo deloval v vseh pogojih. Enostavno ga je mogoče pritrditi s pritrditvami ISOFIX, vgrajenimi v podstavek. Vstavljanje otroka v sedež močno olajša funkcija vrtenja za 360 °, podstavek z omejevalnikom pa naredi sedež univerzalni in ustreza večini avtomobilov. Bogata oprema z vložki vam omogoča, da sedež prilagodite višini in teži otroka od prvih dni življenja. Avtosedež Rio ustreza standardu velikosti I, zato je mogoče otroka prevažati v položaju, obrnjenem nazaj, dokler ni visok 87 cm, da čim dlje zagotovimo največjo varnost.

Najpomembnejše lastnosti:

namenjen otrokom z višino 40-105 cm in do 22 kg
skladnost s strogim standardom ECE R129 i-Size
360 ° vrtljiv sedež
namestitev, obrnjena nazaj (do 87 cm visoka – isofix in stabilizacijska noga) ali naprej (76 – 105 cm visoka – isofix in stabilizacijska noga)
3-stopenjska nastavitev naslonjala (+1 stopnica za prevoz nazaj)

7 nivojev nastavitve naslona za glavo
odstranljivi vstavki za dojenčke
5-točkovni varnostni pasovi s priročno nastavitvijo dolžine
trpežna konstrukcija iz visoko kakovostnih materialov
oblika vedra sedeža povečuje varnost
sodoben dizajn, ki združuje estetiko in funkcionalnost

i-Size – najvišja raven varnosti

Standard i-Size je bil razvit na podlagi dolgoletnih analiz prometnih nesreč z otroki in laboratorijskih preiskav z uporabo lutk tipa Q, katerega namen je zagotoviti varnost otrok na višji ravni od sedanjega standarda ECE R44. Ker

pritrditev z ISO-FIX in dodatnimi pritrditvami, popolnoma odpoved namestitvi z varnostnimi pasovi. Tako je tveganje za nepravilno sestavljanje čim manjše. Postopek namestitve sedeža v avto je preprost in podprt s kazalniki, ki opozarjajo na pravilno namestitev.
zamenjan je bil kriterij teže sedeža – višinski kriterij, ki jasno določa, kako in kdaj je mogoče otroka prevažati. Zahvaljujoč temu bo lažje izbrati otroški sedež. Dilema bo prenehala, ko bo otrok nižji ali višji ali vitkejši ali ostrejši v primerjavi z vrstniki
obstaja stroga zahteva glede starosti in višine otroka, ki ga je treba voditi nazaj. To preprečuje prenagljene odločitve glede sedežev spredaj. Dlje ko vaš otrok potuje nazaj, tem bolje. To je varneje, kar potrjujejo številni preskusi trčenja.

Proizvajalec: caretero

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Barva

Be the first to review “Avtosedež Rio Caretero 360 isofix Črna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×