UNIVERZALNA IN VEČFUNKCIJSKA TORBA 3v1

ponujeni organizator vozičkov je bil ustvarjen z mislijo na vse starše. Zato ne bo delovala le kot praktična torba za vozičke, ki jo lahko obesite na ročaj, temveč jo lahko uporabite tudi kot nahrbtnik, ko otroški voziček ostane v avtu, na primer z otrokom v nosilki. Po razgrnitvi vrečke imamo pripravljeno prenosno otroško posteljico / otroško posteljico, v katero lahko udobno in varno položimo otroka, ko se pojavi potreba. V kompletu je tudi praktična previjalna preproga, ki jo morate imeti vedno pri roki.

ŽEPI, KI DRŽIJO TOPLO – nahrbtnik vozička je opremljen s kar 3 praktičnimi žepi, ki segrejejo. Tako lahko s seboj vzamete stekleničke, toplo pijačo ali hrano za dojenčka.

NEPREMOČLJIVI ŽEPI- organizator vozička ima dva nepremočljiva žepa, ki sta zaprta z zadrgo. Zahvaljujoč jim je vsebina vrečke zelo dobro zaščitena pred poplavami ali umazanijo.

PRAKTIČNO IN TRAJNO – torba za vozičke je izdelana iz trpežnega materiala, ki ga je enostavno očistiti. Nahrbtnik je mogoče razstaviti, kar omogoča namestitev otroka. Vključena je celo praktična preproga za previjanje otroka.

SPECIFIKACIJA – 3 žepi za ogrevanje: da; 2 nepremočljiva žepa na zadrgo: da; trda zadrga velikega predelka: da; znotraj 4 žepi za steklenice in en manjši z zadrgo: da; naramnice in trakovi za pritrditev vozička: da; žep na zadrgo in dva na straneh: da; možnost razgrnitve nahrbtnika omogoča namestitev otroka: da; mere (širina / višina / globina): 35/45/14 cm, teža: 1,45 kg

Koda:5902802918956
Številka izdelka:00011784
Uvoznik: Zentrade
Be the first to review “UNIVERZALNA IN VEČFUNKCIJSKA TORBA 3v1, 11787”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×