Tris je tricikel, ki osrečuje otroke več let. Zahvaljujoč univerzalni konstrukciji in udobnemu ročaju za starša, je Tris popolnoma večnamenski izdelek. Sprva služi kot kolesarski voziček s prostim kolesom. Ko se otrok počuti pripravljen na prve vožnje kot voznik, se Tris v trenutku spremeni v klasičen tricikel.

Nekateri dojenčki si ves čas želijo videti starše. Zaradi tega ima Tris kot trikolesni voziček vzvratni sedež, ki zagotavlja, da lahko dojenček sedi obrnjen nazaj. Toda tudi konstrukcija v položaju, usmerjenem naprej, omogoča staršu, da vidi malega popotnika – nastavljiv naslon ima pregledno mrežo, zložljivi nadstrešek pa je opremljen z oknom. Zaradi nastavitve ročaja in zavore ima starš popoln nadzor, vožnja pa izjemno udobna.
Gumijasta kolesa s posebno tekalno plastjo ne zagotavljajo le oprijemljive oprijemljivosti, ampak jih tudi ni mogoče prepičiti. Snemljiva in zložljiva streha ščiti otroka pred sončnimi žarki. Ko se sonce skriva za oblaki, odsevni elementi na strehici naredijo Tris bolj viden.

Varnost zagotavljajo 3-točkovni varnostni pasovi z mehkimi pokrovi in prednja pregrada, prekrita z mehko kakovostno peno. Ročica je prekrita s protizdrsnimi ročaji in posebnim zaščitnikom. Set vsebuje tudi zvonec, ki pomaga voznikom v svet prometnih pravil.

V vročih dneh je pomembno piti vodo – Tris je opremljen z držalom za steklenice. Poleg tega tricikel omogoča, da zaradi prostorne torbe vzamete vse igrače ali dodatke.

Tris okvir je enostavno zložljiv do kompaktne velikosti. Po zgibanju tricikel ne zasede veliko prostora, tako da je popoln izdelek za potovanja. Tris postane pripravljen za uporabo v nekaj sekundah – vse brez dodatnih orodij.

Obseg teže: do 25 kg
Kolesa: guma, brez zračnic
Dimenzije: 110 x 108 x 50 cm / po pregibu: 70 x 50 x 47 cm
Garancija: 12 mesecev

blagovna znamka Lioneloš

številka izdelja 2505201737

Koda EAN 5902581656919

Barva

Be the first to review “Lionelo tricikel Tris v sivi barvi 1737”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

[elementor-template id=”23049″]

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×