Nogometni gol za otroke in odrasle z / brez vratne stene 215x150x70cm 10314

Otroški nogometni cilj je odličen način, da se najmlajši navdušijo nad športom ali razvijejo obstoječo strast.

Takšnega darila bo vesel vsak mladi športnik in vsak otrok, ki svojo pustolovščino začne z nogometom. Otroški nogometni komplet spodbuja motorične sposobnosti, trenira koordinacijo in vadi natančnost.

Komplet vsebuje otroška vrata in 4 kljukice, ki pomagajo pritrditi vrata na tla (npr. na travniku). Mreža na otroških vratih je trpežna – z njo se odlično obnesejo tudi najmočnejša vrata. Poleg tega se gol, ki je pritrjen na tla s kljukicami, ne prevrne pod vplivom močnega udarca z žogo.
Nogometni cilj za otroke je visok in visok, tako da se lahko igrajoči otrok počuti kot prava nogometna tekma. Velikost nogometnega zadetka staršev za otroke bo tudi olajšala igro z otrokom.

Otroška nogometna oprema je mobilna. Z lahkoto ga zložite, položite v torbo in vzamete s seboj – npr. B. za akcijo. Zaradi lahke konstrukcije je otroški nogometni gol enostavno prevažati. Ne prihrani veliko prostora, namestitev pa je hitra in enostavna.

JEKLEN OKVIR – Ta visokokakovostni nogometni gol ima izredno močne jeklene stebre, debele do 32 mm. Zahvaljujoč njim je okvir ciljev stabilen in zato varen za svoje uporabnike. Za še večjo stabilnost je priložen komplet ribjih trakov za pritrditev na tla.

STABILNA – Mreža na vratih je izdelana iz najkakovostnejšega materiala – polietilena (PE), ki je odporen na nizke in visoke temperature ter vodo. Struktura mreže omogoča dolgoročno uporabo. Vrata so izjemno lahka, tako da jih lahko enostavno premaknete kamor koli.

SPECIFIKACIJE – Material: jeklo, PVC, mere (D / Š / V): 215/150/70 cm Premer srebrne cevi: 32 mm Teža: 9 kg Teža v embalaži: 9,5 kg

 

Be the first to review “Nogometni gol za otroke in odrasle, 10314”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×