AVTOSEDEŽ COCCOLLE MYDO

Avtomobilski sedež Mydo iSize, preoblikovan tako, da izpolnjuje varnostne strogosti standarda R129, je kompleksen in večnamenski izdelek, s 4 nagibnimi položaji, možnostjo uporabe nazaj obrnjene smeri vožnje do 105 cm, 7 položajev za nastavitev vzglavnika, več položajev za nastavitev varnostnih pasov in možnostjo odstranitve, ko otrok preseže težo 15 kg.

Ohišje avtomobilskega sedeža je izdelano iz trde, ojačane plastike, s kovinskimi ojačitvenimi točkami, ki imajo vlogo zagotavljanja zaščite otroka v primeru udarca.

Vgrajene bočne zaščite imajo dvojni namen: zaščititi v primeru nesreče in nuditi dodatno udobje skupini 70-150 cm.

Coccolle Mydo iSize, ki se odlikuje po visokokakovostnih tekstilnih materialih, bo zagotovo nudil visoko raven udobja brez pregrevanja in zagotovil ergonomijo zahvaljujoč redukcijski blazini in skrbno oblikovani opori za glavico novorojenčka. Naslon za glavico je izdelan iz gosto spominsko peno, ki bo med celotnim trajanjem uporabe natančno zaščitila otrokovo glavo in vrat. Ker je varnost najpomembnejši dejavnik pri izbiri avtomobilskega sedeža, priporočamo, da ga uporabljate v položaju RWF (z nazaj obrnjeno smerjo vožnje) do 105 cm; Čeprav se sedež lahko uporablja obrnjen v smer vožnje prej, vam vedno svetujemo, da se odločite za najdaljši čas uporabe s smerjo vožnje, obrnjeno nazaj.

Namestitev in uporaba avtomobilskega sedeža sta enostavna in intuitivna: v skladu s standardom iSize je avtomobilski sedež nameščen v osebnem avtomobilu s pomočjo isofix in zgornjega priveza. Ustreza večini avtomobilov, Mydo iSize ponuja voden način uporabe, ki ga lahko opravi vsakdo. 360-stopinjski rotacijski sistem povečuje udobje uporabe za starše, medtem ko večkratni položaji za nastavitev hrbta, opore za glavico in dolžine pasov omogočajo prilagajanje izdelka za udobje malega uporabnika.

Glavne značilnosti:

• Zasnovan za vse starostne skupine, iSize skupina 40-150 cm

• Opremljen s 360-stopinjskim rotacijskim sistemom

• Podaljšana zadaj: lahko se nosi obrnjena v smeri vožnje do 105 cm

• Pritrdišče s sistemom isofix in zgornjim priveznim pasom

• Opremljen z blazino in redukcijsko oporo za glavico iz spominske pene za novorojenčke

• Maksimalna prilagodljivost in udobje: 1 nazaj obrnjen položaj, 4 naprej obrnjeni položaji, 7 položajev vzglavnika, nastavljiv varnostni pas

• Kakovostni, trpežni materiali

• Kovinska ojačitev za večjo varnost

• Možnost uporabe brez pasov na višini od 100 do 150 cm

• Opremljen z integrirano stransko zaščito

Dimenzije izdelka: 45x47x61 / 77 cm

Dimenzije škatle: 46x52x61 cm

Koda : 324085460

VOZIČEK COCCOLLE MELORA

Večnamenski voziček Coccolle Melora je popoln komplet 3v1, primeren za obdobje novorojenčka in do približno 3 let. Ker je otroški voziček zamenljiv, ga je mogoče enostavno spremeniti v športno enoto in obratno, da vam zagotovi vsestranskost, ki jo tako nujno potrebujete v sodobnem svetu. Izdelek uporabljajte kot nosilko v prvih mesecih življenja, ko dojenček potrebuje popolnoma vodoravni položaj, in ga boste uporabljali v načinu športne enote, ko bo dojenček pripravljen sedeti sam. Preoblikovanje vozička bo potekalo enostavno, s pomočjo podpornih trakov, v 2 preprostih korakih.

Izdelek je večnamenski in nastavljiv glede na potrebe vašega otroka: naslonjalo vozička je nastavljivo v več položajih na hrbtni strani (3 položaji – 100-stopinjski sedež / 145-stop. sedež, 180-stop. ravno) in Dejstvo, da konvertibilna enota prilagaja sistem trakov, omogoča prilagajanje glede na potrebe vašega otroka. Tudi baldahina ima velikodušne dimenzije in jo je mogoče pritrditi v več položajih, odvisno od zunanjega vremena ali želja malčka.

Športna enota je reverzibilna: ko otrok raste, se voziček prilagaja njegovim potrebam. S pomočjo naramnic postane nosilka udobna športna enota, ki jo je mogoče namestiti tako spredaj kot zadaj v smeri vožnje. Poleg tega se naslonjalo prilagaja neodvisno od naslona za noge, tako da lahko voziček zagotovi udoben spalni položaj tudi za starejše otroke. Otroški voziček, ki se hitro prilagodi potrebam vašega otroka.

Izjemno kompaktno zlaganje: prostorska stiska ni več težava, saj se voziček Coccolle Melora zelo kompaktno zloži, tudi če preklopna enota ostane nameščena na okvirju. Zahvaljujoč tej metodi zlaganja se voziček najde v najmanjših odlagališčih, v ozkih dvigalih, na uličicah majhnih trgovin ali celo v prtljažnikih majhnih avtomobilov. Zlaganje je enostavno, voziček pa po zlaganju ostane pokončen.

V kompletu sta priložena košara in adapterji: s pomočjo adapterjev avtomobilska košara ni več le sestavni del za uporabo v avtu, ampak je primerna tudi za kratke sprehode, ko otroka ne moremo motiti od spanja. Košara za avto Melora je opremljena z vsemi potrebnimi dodatki za malčka: blazino, baldahinom in varnostnimi pasovi, v avtu bo uporabljena s pomočjo varnostnih pasov – vedno nazaj v smeri vožnje. Košaro lahko uporabljate do teže 13 kg.

Več dodatkov: izdatna nakupovalna košara, topla prevleka za noge, prevleka za žuželke, dežna prevleka in materinska torba.

Glavne značilnosti:

-Vse komponente se zelo hitro sestavijo/razstavijo na/iz ogrodja

-Aluminijasti okvir.

– Enostaven zložljiv mehanizem

-Športna enota se uporablja na dva načina

– Po višini nastavljiv ročaj

-Funkcija nosilke je posebej zasnovana za novorojenčke (od rojstva do max. 9 kg)

-Nastavljivo naslonjalo v 3 različne položaje na športni enoti, do položaja za spanje.

-Opremljen je z izdatno streho in prevleko za noge za hladnejše obdobje.

Dimenzije razložene (cm, DxlxV) 90x46x100 cm
Dimenzije zložene (cm, DxlxV) 74x59x30 cm
Priporočena starost Od 0 mesecev
Zložljiva vrsta Zlaganje v obliki knjige
Velikost sprednjih/zadnjih koles 18/30 cm
Največja podprta teža (kg) 15 kg

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.

 

 

Barva

Be the first to review “Akcija otroški voziček 3v1 in Otroški avtosedež iSize 40-150 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×