Akumulatorski avto Lamborghini Aventador SX2018 bel s platformo

Predstavljeni avtomobil  Lamborghini Aventador  je miniaturizirana različica fantastičnega avtomobila, ima  originalno licenco avtomobilskega podjetja Lamborghini. Zahvaljujoč temu je bila konstrukcija vozila zgrajena samo iz najkakovostnejših komponent, ki jo je dodatno okrasil z značilnim, prepoznavnim logotipom. Električni Lamborghini Aventador  je bistvo kombinacije avtomobilizma in športa. Razveselila bo oko otroka in skrbnikov ter vseh mimoidočih.

Pri konstrukciji  otroškega avtomobila Lamborghini  pogled pritegne predvsem  inovativen način odpiranja vrat navzgor, številni reliefni elementi, ki dajejo vtis dinamičnosti, in zadnje luči dinamičnega videza. To je le nekaj okusov privlačne zunanjosti. Športna oblika avtomobila v duetu z  rahlo padajočo linijo strehe  razlikuje model Lamborghini Aventador od drugih ekskluzivnih avtomobilov. Platforma, pritrjena na avtomobilček, bo staršem omogočila nadzor nad vozilom med potovanjem z otrokom. Maksimalna obremenitev platforme je 80 kg.

Tudi notranjost avtomobila se zgleduje po vozilu polne velikosti za voznike, ki ljubijo hitrost. Je  zlitje športnega sloga, minimalizma in funkcionalnosti . Črn fotelj s številnimi detajli je izdelan iz mehkega  eko usnja, kar močno poveča udobje igre, medtem ko je velikost in teža vrtljivega volana s hupo prilagojena rokam nekajletnikov za enostavno manevriranje in izogibanje  oviram . Na temnem kokpitu so postavili svetlečo imitacijo merilnika hitrosti in vrtljajev. V levem delu kokpita je glasbena plošča – v njenem ohišju so gumbi, ki omogočajo spreminjanje skladbe ali glasnosti, ter USB vhod, MP3.Težava, ki je ne gre spregledati, so elementi, ki

napajajo in vozi avto.  Pod “pokrovom” bliskovitega Lamborghinija je  baterija  12V7Ah in dva 45W  motorja . Zahvaljujoč njim lahko mali voznik vozi svoje vozilo s hitrostjo od 3 do 5 km / h. Upravljanje avtomobila je zelo intuitivno in preprosto – samo vklopite stikalo, ki ga pospremijo  zvoki zagona motorja  in vklopa luči, nato pritisnite stopalko za plin in previdno odpeljite naprej. Uporabite lahko tudi drugo rešitev in malce pomagate svojemu malčku – v kompletu je  zanesljiv 2. 4G daljinski upravljalnik , ki vam omogoča upravljanje avtomobila z njegove višine.

Otroški baterijski model Lamborghini Aventador  je po priporočilih proizvajalca namenjen vsem otrokom, starejšim od 3 let. Avto je bil izdelan s pozornostjo do vsake podrobnosti iz certificiranih materialov najvišje kakovosti, ki v kombinaciji z oznako s certifikatom CE  skrbi za najvišje udobje zabave. Avto je skupaj z dodatki in navodili za samomontažo in uporabo zapakiran v original škatli.

Dimenzije vozila:

151 cm x 63 cm x 102,5 cm

Velikost paketa:

111 cm x 55,5 cm x 33,5 cm

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Barva

Znamka vozila

Pogon

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Akumulatorski avto Lamborghini Aventador SX2018 bel s platformo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×