Velik simulator volana za malčke

Barvita interaktivna igrača z zvoki in utripajočimi lučmi je odličen simulator volana. Zahvaljujoč njej se lahko vsak otrok počuti kot pravi voznik avtomobila, ki posnema svoje starše z igro doma ali v avtu med dolgo vožnjo.

Ta igrača ima veliko funkcij in ugodnosti . Med drugim izstopa po velikem zaslonu ter fenomenalnih svetlobnih in zvočnih učinkih. Otrok z vrtenjem volana poskrbi, da se avtomobil na zaslonu premika po sivi cesti. Tek bo pozitivno vplival na otrokov razvoj, podpiral njegovo koncentracijo in pozornost. Med igranjem svetijo puščice, ki služijo kot smerokazi, medtem ko se ob pritisku na določen gumb aktivira hupa in šest različnih zvočnih učinkov. Igrača je izdelana iz kakovostnega, otrokom varnega materiala , ki v kombinaciji z očesu prijetnimi, intenzivno rumenimi in turkiznimi barvami deluje prvovrstno. Otroški volan je nameščen na stabilni, nedrseči podlogi, kar olajša igro.

Igrača ima CE certifikat in se napaja s 3 “AA” 1,5 V baterijami, ki so priložene kompletu. Simulator je namenjen mladim voznikom, starejšim od 3 let. Upravljanje barvitega volana je zelo preprosto in zmore ga vsak otrok. Igrača je pakirana v pisani škatli, zato je odlična kot darilo.

Dimenzije igrače :

– krmilo : 25 cm x 25 cm x 7 cm,

Velikost paketa :

– 33,5 cm x 34 cm x 11 cm

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Be the first to review “Interaktivni volan za malčke z zvoki”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva