Avtovleka Tovornjak Pomoč na cesti Žerjav Zvoki Luči

Dvokolesniki, dirkalniki, terenci in tovornjaki z dragocenimi dobrinami so tisto, kar pravi ljubitelj dveh ali štirih koles najbolj potrebuje! Zdaj bo lahko reševal avtomobile, ki so se pokvarili in potrebujejo pomoč mehanika.

Avto na vrhu kabine ima oranžen gumb, če ga večkrat pritisnete, boste videli, kako žerjav dvigne avto. Avto je mogoče pritrditi s posebnimi nosilci za sprednja in zadnja kolesa. Kadarkoli želite zapustiti vozilo, je čisto na dnu gumb, ki ga morate pritisniti. Celotna klančina se spusti in avto lahko enostavno zapelje na klančino ali se ga potegne noter.

Dodatne funkcije, kot so zvočni in svetlobni učinki, bodo celotni igri dodale učinek in realističnost. Opozorilni svetilniki na vrhu obveščajo o gibanju, gumb na vrhu pa je odgovoren za zvoke – hupa, vlečenje v avto z alarmom, vzvratna vožnja. Zaradi sive in rumene barve je avtomobil viden že od daleč. Avtovleka ima torni pogon na zadnji osi, samo pritisnite zadnjo os, potisnite naprej in uživajte v hitrosti.

V kompletu je tudi moder avto z oranžnimi elementi, ki ga je treba popraviti v otroški delavnici.

Dimenzije vlačilca:

38 cm x 13 cm x 16 cm

Dimenzije avtomobila: 

17 cm x 9 cm x 6 cm

Velikost paketa:

42 cm x 15 cm x 21 cm

Avto napajajo tri baterije AG13 (priložene). Igrača je namenjena otrokom starejšim od  3 let.  Komplet ima CE certifikat in je skladen s standardom EN 71. Pakiran je v škatli s prozornim zaslonom, zato je popoln kot darilo.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Be the first to review “Otroška Avtovleka Tovornjak Pomoč na cesti Žerjav Zvoki Luči”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Dostava 1-3 dni!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva