Plesna podloga z motivom dinozavra 90cm x 86cm

Plesna podloga z motivom dinozavra je odličen pripomoček, ki bo poskrbel za zabavo in aktivnost tako otrokom kot odraslim. Ta edinstvena podloga ima velikost 90 cm x 86 cm, kar vam daje dovolj prostora za ples in prosto gibanje v ritmu vaše najljubše glasbe.

Glavna značilnost, po kateri se ta podloga razlikuje od drugih, je monitor, nameščen na enem od njenih koncev. Ta monitor vam omogoča izbiro ene izmed petih težavnostnih stopenj, kar vam omogoča prilagajanje stopnje izziva sposobnosti plesalca. Za začetnike in napredne plesalce je idealen pripomoček za učenje novih plesnih korakov ali izboljšanje že osvojenih veščin.

Poleg tega podloga oddaja zvoke, ki spremljajo vaš ples. Za popoln nadzor nad atmosfero in hrupom lahko prilagodite glasnost zvoka. To je odlična funkcija, ki vam omogoča, da podlogo prilagodite različnim situacijam in željam.

Svetlobni učinki so še en fantastičen element mat. Med plesom na blazini vam svetlobni učinki pomagajo nakazati naslednji korak, ki ga morate narediti. Devet ploščic na preprogi se prižge v pravilnem vrstnem redu in vsaki plesni koreografiji doda element vznemirjenja in izziva. Je odličen način za vadbo motorične koordinacije in ritma.

Zato je plesna podloga z motivom dinozavra odlična rešitev za tiste, ki želite združiti zabavo in gibanje. Ne glede na starost ali stopnjo plesnega znanja bo ta podloga poskrbela za ure zabave, telesne dejavnosti in pozitivne energije. Na voljo ga boste našli v tej spletni trgovini, ki vam bo pripravljena ponuditi čudovite trenutke plesa in veselja.

Velikost paketa: 

34 cm x 26 cm x 11 cm

Igrača ne vsebuje baterij. Potrebne so baterije AA 1,5 V

Ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN71 . Namenjeno otrokom starejšim od 3 let.

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Ni za uporabo v prometu.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Uvoznik: leantoys

 

Be the first to review “Otroška plesna podloga z motivom dinozavra 90cm x 86cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Dostava 1-3 dni!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva