Novi avtomobilski sedež iSize Coccolle Velsa zagotavlja udobje malčka od prvih mesecev in ga je mogoče uporabljati dolgo časa. Za starše je enostaven za uporabo, zahvaljujoč rotacijskemu sistemu, ki olajša namestitev otroka v izdelek in pravilno pozicioniranje v vozilu.

Coccolle Velsa zagotavlja varnost v vseh načinih uporabe, pri vseh težah, ki jih lahko doseže otrok z višino med 40-150 cm. V skladu s standardom iSize se priporočilo za uporabo nazaj poveča do starosti 15 mesecev – in Velsa se s takšno uporabo odlično spopada. Za dodatno udobje je izdelek dobro oblazinjen in prešit, tako da avtomobilski sedež podpira skladen razvoj in miren spanec med potovanji. Izdelek je opremljen tudi s sistemom za zaščito pred bočnim trkom, v primeru nesreče pa udarec absorbira ohišje in ne telo malega.

Enostavna namestitev in enostavna uporaba po strožjem testiranju, tako da ni pomembno, ali je mama ali oče tisti, ki namesti, prilagodi in prilagodi glede na potrebe malega. 4 nastavitveni položaji na hrbtni strani se lahko uporabljajo tako v nazaj obrnjenih kot naprej obrnjenih položajih, pri čemer je treba omeniti, da standard iSize priporoča nagibanje položajev samo nazaj, do višine 105 cm. Coccolle Velsa, ki ga je mogoče uporabljati samo s pomočjo pritrdišča izofix in zgornjega pritrditve, je popolnoma nastavljiv glede na značilnosti majhnega uporabnika: na voljo je z naslonom za glavo in vložkom za dojenčke (uporaben do 75 cm), nastavljivim naslonom za glavico v več položajih, varnostnimi pasovi, ki jih je mogoče odstraniti (ko dosežejo višino 105 cm), vse na avtomobilskem sedežu iz prijaznih materialov, ki otrokovi koži omogočajo dihanje.

Glavne značilnosti:

– velikost avtomobilskega sedeža 40-150 cm, ustreza skupini ECE 0-36 kg

-360-stopinjski rotacijski sistem

– uporaben v naprej obrnjenem položaju do 15 mesecev

– naslon za glavo je nastavljen v naprej obrnjenem položaju

– prilagodljiv in razvijajoč: sedež raste z razvojem otrokove višine

-ISOFIX in zgornji privez: neposredna povezava z avtomobilom za brezkompromisno varnost

– zgornji privezni pas, prilagodljiv vsem vrstam pritrditve v avtomobilu

-SPS: zaščita pred bočnim trkom

– popolnoma nastavljiv: nastavljiva opora za glavico, nastavitveni položaji na hrbtu, vložek za novorojenčka, mini naslon za glavico

– 5-točkovni varnostni pas se lahko odstrani in shrani za starejše otroke.

Video navodila za uporabo

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.

 

Barva

Be the first to review “Otroški avtosedež 0-36 kg 360 isofix 40-150 cm Coccolle Velsa siva”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×