otroški akumulatorski motor model XMX609 

Speeder  bo zagotovo pričaral nasmeh na obraz vsakega malčka, popestril sprehode in preživljanje časa na prostem. Njegov dizajn je prilagojen rasti večletnikov, zaradi česar bo odlična ideja za prvo baterijsko vozilo za otroka. Igranje z njegovo uporabo bo pozitivno vplivalo na otrokov razvoj , saj ga bo naučilo samostojnega ocenjevanja hitrosti in razdalje ter izboljšalo motorične sposobnosti, ki so zelo pomembne v začetnem obdobju življenja.

Športna različica akumulatorskega speederja pritegne poglede s svojimi nenavadnimi barvami ter dizajnom in  okraski  , značilnimi za vozila polne velikosti. Na karoseriji iz trpežne in trdne ABS plastike so modelne oznake, zaradi katerih je vozilo videti zelo moderno in izvirno. To doživetje popestri  imitacija kromiranih elementov,  ki spominjajo na izpušni sistem, kar bo zagotovo navdušilo vsakega otroka. Zelo pomembna rešitev so tudi stranska kolesa, ki olajšajo vožnjo otrokom, ki imajo težave z ohranjanjem ravnotežja med vožnjo. Zabava še nikoli ni bila tako enostavna!

Motor XMX609 je opremljen z 12 V7  Ah gel baterijo in dva MOČNA motorja z močjo 45 W. Duo teh komponent  omogoča doseganje hitrosti  3-7  km/ h , kar bo prineslo veliko zabave vsakemu otroku. Še več: ta model ima dve prestavi – naprej in nazaj, kar močno olajša zabavo. Konstrukcija otroškega  akumulatorskega motorja je zelo dobro premišljena – nameščen je na mehkih EVA kolesih in tako zagotavlja udobje med vožnjo. Ta rešitev vam omogoča vožnjo po utrjeni podlagi različnih vrst, brez hrupa.

Otroški  baterijski motor XMX609 je bil zasnovan za vse otroke,  starejše od 3 let . Miniaturizirana različica motorja je izdelana iz certificiranih materialov najvišje kakovosti, zahvaljujoč čemur so zagotovilo zanesljivosti in vzdržljivosti, kar potrjuje tudi CE certifikat . Akumulatorsko vozilo za malčke je pakirano v originalni kartonski škatli, v kateri je navodilo za lažjo samomontažo vseh konstrukcijskih elementov ter baterija in polnilec.

Tehnični podatki
Vozi
2x45W
Baterija
1x12V7Ah
Prenos
2 prestavi (naprej/nazaj)
Dimenzije vozila
119 cm x 40 cm x 66 cm
Hitrost
3-7km/h
Omeji težo
14 kg
maks. obremenitev
30 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
do 1 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Oprema
Varnostni pas
x
Odpiranje vrat
x
ključi
x
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
x
luči
Sprednja LED
Avdio
Glasbena plošča z MP3, USB, SD

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Barva

Pogon

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Otroški Baterijski motor XMX609 Bela”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×