Baterijski motocikel GTM1188 Bela

Večina baterijskih koles ima lahek dizajn z več luknjami, zaradi katerih so videti precej krhka. Nekaj ​​vsekakor drugačnega je  baterijski motocikel GTM1188  s trdno karoserijo, ki stabilno povezuje elemente vozila. Zahvaljujoč tej rešitvi je motor kljub svoji majhnosti videti masiven in trden.

GTM1188 se od ostalih baterijskih koles razlikuje predvsem po dizajnu – večina drugih modelov je narejenih po vzoru motokros ali športnih vozil. Baterijski motocikel GTM1188  ima oporo za noge, ki je sestavni del telesa, zahvaljujoč kateri se otrok na njem počuti bolj samozavestno. Stranske noge so skrite za oporo za noge, zaradi česar so nemoteče in poudarjajo realističnost vozila. Kolo ima tudi stranska ogledala, dvojni izpuh in nosilec za registrsko tablico, kamor lahko vaš otrok nalepi svojo nalepko!

Baterijski motor GTM1188  je opremljen s pogonom na zadnja kolesa, ki ga poganja 35 W motor , ki ga napaja 6 V baterija. Na rezervoarju je stikalo, ki je odgovorno za vklop motocikla, kot tudi stikalo za prestavljanje, ki vam omogoča izbiro naprej, vzvratno in prosti tek. Na sprednjem delu vozila je žaromet z LED svetilko, ki omogoča svetenje v več spreminjajočih se barvah.

Baterijski motocikel GTM1188 lahko vozi s hitrostjo 3 km/h, uporablja pa ga lahko otrok do 25 kilogramov. Ker motor nima daljinskega upravljalnika za starše, proizvajalec priporoča, da vozilo uporabljajo otroci starejši od 3 let. GTM1188 izpolnjuje zahteve Evropske unije v zvezi s trgovino z igračami, kar potrjuje CE certifikat.   

Velikost paketa: 

68 cm x 31 cm x 40 cm

Tehnični podatki
Vozi
1x35W
Baterija
1x6V4,5Ah
Prenos
2 prestavi (naprej/nazaj)
Dimenzije vozila
92 cm x 43 cm x 66 cm
Hitrost
3 km/h
Teža
7,3 kg
maks. obremenitev
25 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
do 1 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Oprema
Varnostni pas
x
Odpiranje vrat
x
ključi
x
Fotelji
Plastika
Kolesa
Plastika z gumico
Daljinec
x
luči
Sprednja LED

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

uvoznik: leantoys

Barva

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Otroški motor za najmlajše motor GTM1188 Zelena”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×