Otroško gasilsko vozilo na akumulator

Predstavljeno vozilo je  električni avtomobil,  ustvarjen neposredno za malega, pogumnega gasilca. Ta avto bo izpolnil sanje vsem fantom, ki sanjajo, da bi v prihodnosti lahko postali gasilec, pa tudi dekletom, ki jih navdušujejo  ogromna gasilska vozila  in tvegano delo pogumnežev. Sijajni,  kromirani elementi , popolna oprema je le nekaj njegovih prednosti.

Komplet   vsebuje:
– gasilsko vozilo, 
zalogovnik vode s cevjo,

– čelada
– pilot,
– baterija,
– polnilec,
– navodila za uporabo.

Otroški avto v rdeči barvi, ki je značilen za gasilce , ni značilen le po prvovrstnem dizajnu – priznajte, da se na prvi pogled zdi fantastičen.
Naj se vaš otrok potopi v domišljijski svet, poln domišljije, kjer se bo kot bi mignil spremenil v pogumnega krotilca ognja. Predstavljeno rdeče vozilo na baterijski pogon bo  odličen dodatek, ki bo popestril vse igre  – edino, kar omejuje njihov scenarij, sta varnost in domišljija. Bodite pozorni na to, da bo gasilski avto deloval ne le med igranjem na dvorišču, med katerim bo malček lahko pogasil ogenj in rešil prebivalce ogroženih zgradb – je tudi odličen alternativa za olajšanje družinskih izletov in sprehodov .

Znotraj  otroškega  gasilskega vozila na daljinsko vodenje je vrtljiv volan z gumbom za aktiviranje, armaturna plošča z imitacijo ure merilnika vrtljajev in hitrosti.

Tehnična podatka, ki nista nepomembna pri izbiri  vozila na daljinsko vodenje za majhnega otroka, sta  baterija 12V7 Ah  in  motor  2x45W . Prvovrstno ujemanje komponent pomeni, da lahko mali voznik v svojem električnem avtomobilu vozi s hitrostjo od  2 do 4 km/h. Avto je nameščen na štirih EVA kolesih, ki skrbijo za priročno in udobno vožnjo po različnih vrstah podlag. V kompletu je inovativen daljinski upravljalnik za negovalce – na njegovem nivoju lahko izbirate smer vožnje: desno/levo, naprej/nazaj in hitrost vozila – in v nujnem primeru ustavite avto preden to stori otrok to.  Rdeče gasilsko vozilo na akumulator

je po priporočilih proizvajalca  namenjeno vsem otrokom, starejšim od 3 let. 2.4G daljinski upravljalnik , ki je v kompletu,   pomeni, da ga lahko uspešno uporabljajo tudi mlajši junaki – dovolj je, da skrbniki prevzamejo popoln nadzor nad vozilom. Avto je bil  narejen s pozornostjo do najmanjše podrobnosti, zaradi česar je bil označen s CE certifikatom. Model gasilskega vozila je pakiran v originalni kartonski škatli.

Tehnični podatki
Motor
2x45W
Baterija
12V7Ah
Prenos
Samodejno
Dimenzije vozila
115cm x 65cm x 60cm
Hitrost
3-7km/h
Teža
21 kg
maks. obremenitev
30 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
do 1 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Zaustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)
Oprema
Varnostni pas
+
Odpiranje vrat
+
ključi
x
sedež
Plastika
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
2,4 G
3 hitrosti
luči
Sprednja LED

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Otroško gasilsko vozilo na akumulator 12V”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×