Odslej ima lahko vaš otrok svoj avto! Uresničite sanje svojega otroka z nakupom udobnega avtomobila z baterijo BLT -201 v privlačni beli izvedbi. Zdaj razvijajte otrokovo strast, ki jo bosta lahko skupaj delila v prihodnosti in skupaj prehodila številne poti. Naj občuti veselje in svobodo samostojne vožnje dvokolesnika !    Model BLT -201

priporočamo zaradi:   
– modernega dizajna
– kombinacije varnosti in udobja uporabe
– žarometov povezanih z LED trakovi
– intuitivnega glasbenega panela

Otroški avtomobilček  na akumulator  izgleda kot pravi avtomobilček – z razliko, da je njegova velikost prilagojeno večletnemu otroku. Trdna in močna struktura iz visokokakovostnih materialov zagotavlja neprekinjeno zabavo več let.  Baterijski avto BLT -201   je zasnovan v modernem stilu, ki bo zadovoljil okuse ne le najmlajših navdušencev nad avtomobilskimi igračami, temveč tudi njihovih staršev. Notranjost, dodelana do najmanjših podrobnosti in elementi, ki posnemajo prave dele, bodo poskrbeli, da se bo vaš otrok počutil kot v pravem avtomobilu – ki se seveda zna voziti sam. Kaj se skriva pod “pokrovom” belega vozila? Otroška različica akumulatorskega avtomobila BLT -201  ima motor 2x35W in baterijo 12V 4,5 Ah . Te komponente v kombinaciji z vozilom, ki je nameščeno na kolesih iz posebnega materiala EVA, omogočajo zabavno vožnjo po različnih podlagah.     

Baterijski avtomobil, oblit v klasični, nevtralni beli barvi, je opremljen z glasbenim modulom – njegova zasnova vključuje MP3 predvajalnik in vhod za SD kartico ter USB priključek, ki omogoča predvajanje najljubših pesmi malega voznika in njegovi starši, medtem ko se zabavajo. Model BLT -201 ima tudi številne varne in priročne pripomočke . Govorimo o pettočkovnih varnostnih pasovih, notranji ključavnici vrat proti nenamernemu odpiranju ter intuitivnem stikalu za osvetlitev in pogon vozila – ta rešitev odpravi težavo, da mali voznik izgubi ključe za vžig. Oblika svetlega avtomobila BLT -201 pritegne pozornost z visokimi zatemnjenimi stekli okoli voznika, lučmi v zadnjem delu, povezanimi z LED trakom, ki poteka po celotni širini vozila, ter dvema pravokotnima odprtinama za zrak, ki dajeta model športnega značaja .       ter srebrno sivi in ​​črni detajli.

Avtomobilska igrača BLT -201 je namenjena vsem otrokom starejšim od 3 let , pod vašim budnim očesom pa jo lahko uporabljajo tudi mlajši dirkači. V ta namen je uporabljen inovativni 2.4G daljinski upravljalnik, ki je priložen v kompletu – z njim lahko nastavite smer vožnje, kot tudi vklopite in ustavite vozilo. Predstavljeni akumulatorski avto ima CE certifikat , njegova montaža pa je izjemno enostavna in kratka – vzela vam bo približno 30 minut.    

Dimenzije vozila :
– 112 cm x 71 cm x 50 cm

Dimenzije embalaže :
– 115 cm x 57 cm x 33 cm

Teža :
– 14,5 / 17,5 kg

Tehnični podatki
Motor
2x35W
Baterija
1x12V4,5Ah
Prenos
Avtomatski, 3 hitrosti
Dimenzije vozila
112 cm x 71 cm x 50 cm
Prazna teža
14,5 kg
maks. obremenitev
30 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas ukrepanja
1-2 uri
Zavora
Samodejno, ko spustite stopalko za plin
Ustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)
Oprema
Varnostni pas
+
Odpiranje vrat
+
Ključi
X
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
2,4 G
3 hitrosti
Luči
Sprednji in zadnji LED
Avdio
USB
SD
MP3 vhod
Melodije in hupa na volanu
FM radio

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Ni za uporabo v prometu.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Uvoznik: leantoys

Barva

Pogon

Be the first to review “Otroško vozilo na akumulator BLT-201 Police Črna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×