Łódź RC motorni čoln daljinsko voden 2.4G Czarna so sanje vsakega ljubitelja vodnih avantur. Ta realistični motorni čoln z dimenzijami 48 cm x 12 cm x 9,5 cm doseže največjo hitrost 60 km/h in zagotavlja neverjetno zabavo.

Model WL916 deluje na frekvenci 2,4 GHz, kar zagotavlja stabilno komunikacijo na razdalji 150 metrov. Zahvaljujoč zmogljivi bateriji 11,1 V 1800 mAh (priložena) lahko uživate v dolgih urah zabave. Teža motornega čolna je 650 g, zaradi česar je izjemno okreten in lahko vodljiv.

V kompletu je kabel za polnjenje baterije, ključi, rezervni propeler in stojalo za motorni čoln. Čas polnjenja baterije je le 3,5 ure, kar pomeni kratko čakalno dobo za nadaljnje podvige na vodi.

Motorni čoln upravljate s črnim daljinskim upravljalnikom dimenzij 12 cm x 20 cm x 8 cm (deluje na 4 baterije 1,5 V AA – niso priložene), ki omogoča gladke premike naprej, nazaj, desno in levo. Dodati velja še, da je motorni čoln opremljen z vgrajenim sistemom zaščite pred prevračanjem, ki zagotavlja varno in stabilno plovbo po vodi.

Začnite svojo pustolovščino na vodi zdaj in naročite ta fantastičen motorni čoln na daljinsko vodenje. Čakata vas vznemirjenje in veselje do upravljanja lastnega motornega čolna!

Dimenzije motornega čolna:

48 cm x 12 cm x 9,5 cm

Velikost paketa:

52 cm x 14 cm x 22 cm

Ima CE certifikat  in je v skladu s standardom  EN71 . Igrača je namenjena otrokom  starejšim od 14 let.

Koda izdelka: 16218 | Koda EAN: 5905679077658

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

 

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “RC motorni čoln WL916 60 km/h 2,4 GHz črna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Dostava 1-3 dni!

×