Varnost dojenčkov je vedno na prvem mestu, ko govorimo o potovanju z avtomobilom, vendar je dobro, da avtomobilski sedeži prinašajo tudi dodaten mir malemu in staršem. Coccolle Nova iSize pozdravlja majhne uporabnike in njihove starše, saj prinaša vrsto posodobitev, zaradi katerih ni le v skladu z najnovejšimi standardi varnosti avtomobilov, temveč tudi združljiv z več avtomobili, ki ponujajo enako visoko raven udobja.

Avtomobilski sedež Nova iSize se lahko uporablja obrnjen proti smeri vožnje do 105 cm. Vedno priporočamo najobsežnejšo uporabo tega načina namestitve, toda za tiste otroke, ki čutijo potrebo, da se soočijo s smerjo vožnje, sedež ponuja prednost uporabe od 76 cm. Vložek za novorojenčke je zasnovan tako, da je čim bolj ergonomičen in je prešit s spominsko peno. Udarce absorbirajo ne samo ti elementi pomnilniške pene, temveč tudi stranska zaščitna naprava.

Ogromna izboljšava tega izdelka je zgornji privezni pas s hitrim sproščanjem, ki vam bo pomagal ločiti zgornji privezni pas, ne da bi ga odvezali od avtomobila. Na ta način lahko vedno uporabite funkcijo vrtenja! V skladu s standardom R129 se namestitev v avtomobil izvede s pomočjo isofixa, zato je združljivost z vozili širša.

Kar zadeva udobje, avtomobilski sedež Nova iSize poleg vrhunskega prešivanja ponuja tudi velikodušen nagib naprej in nazaj v smeri vožnje, naslon za glavo, nastavljiv v 15 višinskih položajih in velikodušno velik sedež. Varnostni pasovi bodo odstranjeni od višine 100 cm, sedež pa bo postal popoln za to stopnjo življenja malčka.

Koda : 324085060

Glavne značilnosti:

– Avtomobilski sedež s certifikatom iSize, kategorija 40-150 cm

-360-stopinjsko vrtenje

– možnost uporabe s hrbtom, obrnjenim v smer vožnje do 105 kg,

– vgradnja v avto s pomočjo ISOFIX in zgornjega priveznega pasu; Pas ima hitro sprostitev, ne da bi ga bilo treba odpeti iz avtomobila

– stopnje naklona, dobre za vse višinske kategorije in ne glede na položaj uporabe

– vložek za novorojenčke s spominsko peno

-naprava za zaščito pred bočnim trkom

– vrhunski materiali in prešivanje za visoko stopnjo udobja.

Koda : 324085060

PROIZVAJALEC: COCCOLLE

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.

 

Barva

Be the first to review “Avtosedež 0-36 kg Coccolle Nova 2022 Isofix iSize Diamond Black 360”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×