Interaktivni dinozaver na baterije

Igrača dinozaver je popolna reprodukcija ogromnega tiranozavra, ki je živel pred približno 125 – 100 milijoni let. Ta dinozaver je bil eden največjih kopenskih plenilcev v zgodovini. To prazgodovinsko bitje je bilo ogromno – njegova dolžina je dosegla 13 metrov.

Igrača, narejena tako, da je videti kot kopija tiranozavra, ima dolgo, ravno lobanjo in masivno, mišičasto zgradbo . Napaja se s 3x AA 1,5 V baterijami, ki so priložene v kompletu. Ko jih položi v igračo in pritisne na gumb ob repu, začne veliki dinozaver rjoveti in premikati glavo , kar spremlja odpiranje ust, ki razkrijejo grozljive zobe. Svetlobni učinki , na primer utripajoče oči, te nenavadne vtise samo še povečajo.

Hodeči dinozaver ni le odlična igrača – lahko se uporablja tudi kot znanstveni pripomoček . Zahvaljujoč takšnemu predmetu bo otroku veliko lažje razložiti dejstva, povezana s prazgodovino in bajeslovnimi bitji, prav tako pa bo razvijal otrokovo znanje in domišljijo ter ga spodbudil k samostojnemu pridobivanju informacij o teh temah.

Dinozaver ima možnost daljinskega upravljanja . Priložen daljinski upravljalnik ima dva aktivna gumba. Z gumbom na levi aktivirajte zvoke in premikanje glave. Drugi gumb premakne dinozavra naprej. Daljinski upravljalnik napajajo 3xAA baterije – niso priložene.

Igrača je izdelana iz certificiranega materiala , to je plastike, ki je odporna na pogosto uporabo. Kljub nevarnemu videzu igrača nima ostrih ali za otroke nevarnih elementov ali končnic. Barve dinozavra se nanašajo na njegove dvojnike, kar poveča stopnjo realizma igrače. Dinozaver je pakiran v kartonski škatli. Menimo, da je to popolna ideja za darilo za male dinozavre in navdušence nad prazgodovino.

Dimenzije dinozavra :

50cm x 28cm

Velikost paketa :

37 cm x 30 cm x 12 cm

Koda izdelka: 3988 | Koda EAN: 5902808159827

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Interaktivni dinozaver na baterije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva