Otroška  različica Mercedesa  G63  AMG na akumulator  bo odlično darilo za vsakega malčka, ki se rad igra z najrazličnejšimi avtomobilčki. Mercedes G63 AMG v polni velikosti  je bil prvotno zasnovan za vojsko, zahvaljujoč temu ima svojo grudasto, grobo obliko, ki  ne dopušča, da bi ga zamenjali z drugim modelom . Ostre linije najdemo tudi v zasnovi baterijske različice Mercedesa  G63  AMG za otroke.

Zakaj se splača izbrati  vojaški Mercedes  G63  AMG?  Priporočamo zaradi:
–  uradne licence Mercedes-Benz Daimler AG, – surov dizajn, ki se nanaša na videz mercedesa G63  AMG
v polni velikosti  ,
– kombinacija voznega udobja in zabave,
– napajanje s kakovostnimi komponentami,
– raznolikost v obliki  zvočne plošče  oz . LED osvetlitev.
 Mercedes  G63  AMG  je prava kombinacija zanesljivosti, najvišje kakovosti in vojaškega dizajna. To vozilo se bo izkazalo tako med vsakodnevnimi izleti po posestvu kot med vikend izleti izven mesta. Pod pokrovom sta dva 45 W  motorja   v kombinaciji z  baterijo 12 V4 , 5 Ah omogočajo vožnjo s hitrostjo od 3 do 5 km/h , kar bo zagotovo navdušilo ne le malega voznika, temveč tudi mimoidoče.

Vpadljivi oblikovalski elementi mercedesa  G63  AMG vključujejo  navpično zatemnjeno vetrobransko steklo , ravna vrata z notranjim zaklepanjem in visoko oddaljenost od tal, ki poudarjajo kolesa s tekalno površino, okrašena s srebrnimi pokrovi pesta.

V mercedesu je mehak kavč, oblečen s prešitim eko ​​usnjem in nastavljivimi varnostnimi pasovi. Na armaturni plošči je vrtljiv volan, podpisan z logotipom s trikrako zvezdo, imitacije smernikov, vključno z merilnikom hitrosti in vrtljajev, ali glasbena plošča z vhodom za USB ali pomnilniško kartico. Ta rešitev bo naredila vsako potovanje prijetnejše, saj se bo otrok počutil kot v pravem avtomobilu.

Masivni  mercedes  G63  AMG v vojaški  izvedbi bo uresničitev sanj za vsakega malčka – prepričani smo, da bo všeč tudi njegovim staršem in starim staršem. Upravljanje vozila je izjemno preprosto. Dovolj je, da malček pritisne na gumb za zagon, prime volan v roke in pritisne na gumb za plin. Pripravljeno je, lahko gre naprej. Če pa želite pomagati svojemu malčku, uporabite v kompletu priložen  daljinski upravljalnik 2.4G , s katerim  boste lahko v celoti prevzeli nadzor nad vozilom in  tako nekajletniku prinesli veliko veselja. . Mercedes  G63  AMG  ima certifikat CE, izdelana je iz certificiranih materialov. Električni avtomobilček bo poskrbel, da nasmeh nikoli ne zapusti obraza nobenega majhnega otroka.

Tehnični podatki
Motor
2x45W
Baterija
1x12V4,5Ah
Prenos
Avtomatski, 3 hitrosti
Dimenzije vozila
105 cm x 55 cm x 33 cm
Hitrost
3-5 km/h
Teža
14 kg
maks. obremenitev
30 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
do 1 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Zaustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)
Oprema
Varnostni pas
+
Odpiranje vrat
+
ključi
x
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
2,4 G
3 hitrosti
luči
Sprednja LED
Avdio
MP3 vhod
USB
SD
PRIMERNO ZA OTROKE 3-6 LET.

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Barva

Znamka vozila

Pogon

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Otroški avto na akumulator Mercedes G63 AMG BBH-0002 bela”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

Znamke

  
  

Filtriraj po ceni

Barva