Avtomobilski sedež Mydo iSize, preoblikovan tako, da izpolnjuje varnostne strogosti standarda R129, je kompleksen in večnamenski izdelek, s 4 nagibnimi položaji, možnostjo uporabe nazaj obrnjene smeri vožnje do 105 cm, 7 položajev za nastavitev vzglavnika, več položajev za nastavitev varnostnih pasov in možnostjo odstranitve, ko otrok preseže težo 15 kg.

Ohišje avtomobilskega sedeža je izdelano iz trde, ojačane plastike, s kovinskimi ojačitvenimi točkami, ki imajo vlogo zagotavljanja zaščite otroka v primeru udarca.

Vgrajene bočne zaščite imajo dvojni namen: zaščititi v primeru nesreče in nuditi dodatno udobje skupini 70-150 cm.

Coccolle Mydo iSize, ki se odlikuje po visokokakovostnih tekstilnih materialih, bo zagotovo nudil visoko raven udobja brez pregrevanja in zagotovil ergonomijo zahvaljujoč redukcijski blazini in skrbno oblikovani opori za glavico novorojenčka. Naslon za glavico je izdelan iz gosto spominsko peno, ki bo med celotnim trajanjem uporabe natančno zaščitila otrokovo glavo in vrat. Ker je varnost najpomembnejši dejavnik pri izbiri avtomobilskega sedeža, priporočamo, da ga uporabljate v položaju RWF (z nazaj obrnjeno smerjo vožnje) do 105 cm; Čeprav se sedež lahko uporablja obrnjen v smer vožnje prej, vam vedno svetujemo, da se odločite za najdaljši čas uporabe s smerjo vožnje, obrnjeno nazaj.

Namestitev in uporaba avtomobilskega sedeža sta enostavna in intuitivna: v skladu s standardom iSize je avtomobilski sedež nameščen v osebnem avtomobilu s pomočjo isofix in zgornjega priveza. Ustreza večini avtomobilov, Mydo iSize ponuja voden način uporabe, ki ga lahko opravi vsakdo. 360-stopinjski rotacijski sistem povečuje udobje uporabe za starše, medtem ko večkratni položaji za nastavitev hrbta, opore za glavico in dolžine pasov omogočajo prilagajanje izdelka za udobje malega uporabnika.

Glavne značilnosti:

• Zasnovan za vse starostne skupine, iSize skupina 40-150 cm

• Opremljen s 360-stopinjskim rotacijskim sistemom

• Podaljšana zadaj: lahko se nosi obrnjena v smeri vožnje do 105 cm

• Pritrdišče s sistemom isofix in zgornjim priveznim pasom

• Opremljen z blazino in redukcijsko oporo za glavico iz spominske pene za novorojenčke

• Maksimalna prilagodljivost in udobje: 1 nazaj obrnjen položaj, 4 naprej obrnjeni položaji, 7 položajev vzglavnika, nastavljiv varnostni pas

• Kakovostni, trpežni materiali

• Kovinska ojačitev za večjo varnost

• Možnost uporabe brez pasov na višini od 100 do 150 cm

• Opremljen z integrirano stransko zaščito

Dimenzije izdelka: 45x47x61 / 77 cm

Dimenzije škatle: 46x52x61 cm

Koda : 324085480

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.

Barva

Znamka

Coccolle

Be the first to review “Otroški avtosedež iSize 40-150 cm Coccolle Mydo Moss green”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×