Tipi šotor je odličen kraj za igro tako doma kot zunaj na vrtu. Vsi otroci sanjajo o tem, da bi imeli svoj prostor, kamor bi lahko povabili svoje najbližje prijatelje in sodelavce, da bi se igrali, dokler ne izginejo. Šotor je tudi idealen kraj za skupni počitek s starši , med katerim lahko berete pravljice ali izmenjujete skrivnosti. Šotor tipi bo odlično skrivališče med zabavno igro skrivalnic.

Komplet je sestavljen iz:

– šotor z okvirjem,
– 60 žog.

Sestava predstavljenega šotora je zelo enostavna in kar je pomembno – v razgrnjenem stanju ne zavzame velike površine . Sprednji del šotora se lahko zapre ali zaveže, tako da se lahko uporablja kot udoben vhod in izhod. Dizajn našega tipija spominja na pravi indijanski šotor . Okraski v značilnem slogu so postavljeni na svetlo ozadje, zaradi česar je šotor videti zelo skrivnosten in vabljiv za vstop v notranjost. Kaj je notri? 60 kosov žog , s katerimi bo vsaka igra še bolj prijetna!

Predstavljeni šotor ima veliko prednosti! Vzdržljiva, močna konstrukcija je le ena izmed njih. Ogrodje šotora je sestavljeno iz štirih enostavnih palic, zahvaljujoč katerim prevoz igrače na počitnice ali kampiranje ne bo predstavljal težav. Moderna, stilizirana oblika artikla v kombinaciji s polnilom z ogromno barvitimi kroglicami bo poskrbela, da ga bo vsak malček zapustil.

Žoge, pritrjene na šotor, odlikujejo prijetne barve, poleg tega pa so kakovostne in izdelane iz za otroke varnega materiala – polietilena. Žoge so napihnjene z zrakom, zaradi česar so zelo lahke in mehke, po deformacijah, ki nastanejo med zabavo, pa se hitro vrnejo v svojo obliko.

Tipi ima certifikatCE , je namenjen vsem otrokom – majhnim in velikim, vendar starejšim od 3 let . Izdelane so iz prijetnega na dotik in kar je najpomembneje certificiranega materiala. Konstrukcija šotora je zelo stabilna in trdna, otroku bo zagotovo služil dolgo časa. Artikel je zapakiran v pisano kartonasto škatlo s priročnim ročajem v zgornjem delu škatle.

Nastavite dimenzije :

– tipi : 155 cm x 100 cm x 100 cm,
– kroglice : 6 cm.

Mere pakiranja indijskega šotora :

– 50 cm x 35 cm x 10 cm.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

UVOZNIK: LEANTOYS

Znamka

Lean Toys

Be the first to review “Otroški indijanski šotor Tipi in 60 žogic”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×