Skiro trik z ABEC9

Trik skiro s ročkami. Skiro ima aluminijasto podlago, zaradi česar je izjemno lahek – 3 kg, kar vam bo omogočilo izvajanje tudi najtežjih trikov. Skiro ima majhna gumijasta kolesa z ravnim profilom, je vodljiv in enostaven za uporabo. Vrhunski ležaji – ABEC9, zagotavlja večjo natančnost, učinkovitost in zmožnost doseganja višjih hitrosti. Gumijasta kolesa z aluminijastim jedrom.

Lastnosti:

Material: ogljikovo jeklo, aluminij
Ležaji: ABEC-9
Trdnost: 100 kg
Kolesa: guma
Mere (dolžina / širina / višina): 70x10x84cm
Dolžina ploščadi: 35cm
Teža: 3 kg.
Garancija: 12 mesecev.

Zahvaljujoč dejstvu, da je skiro izdelan iz najmočnejših in najkakovostnejših materialov (aluminijasto-jeklena konstrukcija), bo zagotovil varnost med razvojem. Ima veliko ploščad z zavoro na zadnjem kolesu, tako da lahko razvijamo visoke hitrosti. Vozilo ima volan iz ogljikovega jekla, ki je ojačan s štirimi pritrdilnimi elementi. Na njegovih ročajih je poseben protizdrsni material, ki preprečuje drsenje roke.

ZELO LAHKA – Teža skiroja močno vpliva na zadovoljstvo z njegovo uporabo, zlasti za mlade, začetnike. Skiro ki smo ga predstavili, ima aluminijasto podlago, zaradi česar je izjemno lahek (3 kg). Skiro je najbolj priljubljene višine, tako da je primeren za skoraj vsakega uporabnika

GUMA ​​KOLESA – Ker ima skiro majhna gumijasta kolesa z ravnim profilom, je vožnja na njem udobna. So okretni in zelo enostavni za vožnjo. Imajo veliko kontaktno površino, ki zagotavlja stabilnost in dober oprijem. Poleg tega karbonski volan omogoča vrtenje za 360 stopinj. Vozilo je izredno trpežno in zato primerno za starejše in starejše.

ABEC9 LEŽAJ – Kot veste, ima ležaj zelo velik vpliv na to, kako hitro se lahko skuter razvije, pa tudi na samo udobje vožnje. Zahvaljujoč visokokakovostnim ležajem skuterja – ABEC9 – ponuja večjo natančnost, zmogljivost in možnost doseganja večje hitrosti.

blagovna znamka IsoTrade
številka izdelka 0010287

KodaEAN 5900779936447

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Nositi je potrebno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu.

Priporočljiva je uporaba zaščitna oprema (čelade, rokavice, ščitniki za kolena, ščitniki za komolce in podobno). Navodila za uporabo vključujejo opozorilo, da je treba igračo uporabljati previdno, saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe.

Kolesa, ki zaradi konstrukcijske moči, oblike ali drugih faktorjev niso primerne za otroke nad 3 leti starosti morajo navedeno na embalaži in igrači vključujejo naslednje opozorilo:

OPOZORILO! Naj ne uporabljajo otroci starejši od 36 mesecev.

Navedena mora biti tudi navedba zakaj, npr. zaradi nezadostne moči.

Kotalke, rolerji in deske za otroke, ki se prodajajo kot igrače in njihova embalaža imajo navedeno naslednje opozorilo:

OPOZORILO! Nositi je potrebno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. 20 kg max.

Obenem se navaja, da morajo navodila vsebovati informacije o primerni površini za varno vožnjo.

Skiroji igrače, ki so namenjeni otrokom s telesno maso 20 kg in manj in njihova embalaža imajo navedeno naslednje opozorilo:

OPOZORILO! Nositi je potreno zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. 20 kg max.

Dodatna navedba informacije kako se varno zloži ni raztegne zložljiv skiro, navodilo o varni uporabi zavornega sistema, informacijo o nevarnosti ob uporabi skiroja na javnih cestah in zaščitne opreme (čelade, rokavice, ščitniki za kolena, ščitniki za komolce in podobno).

Be the first to review “Skiro trik z ABEC9, 10287”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Dostava 1-3 dni!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×