Viličar ride-on je popolno vozilo za otroke. Enostaven za uporabo, staršem prihrani težave pri prenašanju vozička med sprehodi. Podpira razvoj otrokove koordinacije, mišic in neodvisnosti.

Viličar Ride-On s premično roko

Ride-on je bil zasnovan z mislijo na energične otroke, ki so lahko na več mestih hkrati. Viličar se premika na zelo preprost način – vse, kar mora mali voznik narediti je, da se z nogami izmenično odriva od tal. Otroška vožnja z viličarjem je fantastično udobje za vse starše, saj omogoča sprehode in izlete ob koncu tedna, ne da bi morali s seboj vzeti otroški voziček.

Vozilo za vožnjo je izdelano iz rumenega plastičnega ohišja s črnimi kolesnimi dodatki, vrtljivim volanom, hrbtnim naslonom in premično roko z vilicami na koncu. Sedež avtomobilčka se dvigne – spodaj je kahlica.

Uporaba predstavljenega vozila za majhnega otroka pri vsakodnevni igri ima velik vpliv na njegov razvoj . Voziček podpira koordinacijo več delov otrokovega telesa hkrati, razvija mišice in, kar je enako pomembno, podpira otroka pri učenju samostojne in stabilne hoje . Vožnja belega avtomobila potisni-vleci bo vašemu otroku pomagala razumeti, kaj so hitrost, razdalja in smer.

Otroško mini vozilo je zasnovano s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, kar pomembno vpliva na pozitivna počutja mladega voznika. Trdna, a lahka in enostavna konstrukcija zagotavlja večletno zabavo viličarja, proizvodnja z uporabo najkakovostnejših materialov pa povečuje njegovo odpornost na poškodbe, ki se lahko pojavijo med noro zabavo.

Mere za vožnjo:

80cm x 28cm x 36cm

razdalja od sedeža do tal: 23 cm

Velikost paketa:

55cm x 30cm x 30cm

Koda izdelka: 4813 | EAN koda: 5907625586047

 

Be the first to review “Poganjalec viličar Ride-On s premično roko”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

  1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
  2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
  3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×