Policijski motor na baterijo HZB118 črna

Od zdaj naprej ima lahko vaš otrok svoj motor! Uresničite sanje vašega malčka z nakupom udobnega baterijskega motorja HZB118 v privlačni, športni izvedbi. Razvijte strast v svojem otroku že zdaj, ki jo boste v prihodnosti lahko delili skupaj in skupaj premagovali široke ceste. Naj občuti veselje in svobodo samostojne vožnje z dvokolesnikom!

Otroško vozilo na akumulator je videti kot pravi motor – s to razliko, da je velikosti za majhnega otroka. Trdna in močna konstrukcija iz visokokakovostnih materialov je zaslužna za dolgoletno neprekinjeno zabavo. Baterijski motor je zasnovan v modernem stilu, ki bo zadovoljil okuse ne le najmlajših ljubiteljev avtomobilskih igrač, ampak tudi njihovih staršev. Notranjost, prečiščena do najmanjšega centimetra, in elementi, ki posnemajo prave dele, bodo poskrbeli, da se bo vaš otrok počutil kot na pravem motociklu.

Konstrukcija motorja temelji na mehkih EVA kolesih, varnost med vožnjo pa zagotavljajo dodatna stranska kolesa. Za veliko udobje med vožnjo bo poskrbel sedež iz mehkega eko usnja. Pri motociklu HZB118 luči svetijo tako spredaj kot zadaj, dodatna atrakcija pa je plin v plinu – tako kot pri pravem motociklu. Spredaj, na rezervoarju za gorivo, je glasbena plošča z USB, SD, MP3 vhodi in gumbi za nastavitev smeri vožnje ter stikalo za luči.

Avtomobilska igrača je namenjena vsem otrokom starejšim od 3 let, pod vašim budnim očesom pa jo lahko uporabljajo tudi mlajši dirkači. Predstavljeni baterijski motor ima CE certifikat, njegova montaža pa je izjemno enostavna in kratka – vzela vam bo približno 30 minut.

Dimenzije paketa: 110cm x 40cm x 57cm

Teža z embalažo: 19 kg

Tehnični podatki
Motor
2x45W
Baterija
1x12V7Ah
Prenos
2 prestavi (naprej/nazaj)
Dimenzije vozila
120cm x 60cm x 65cm
Hitrost
1,5-3 km/h
Teža
15 kg
maks. obremenitev
25 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
do 1 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Oprema
Varnostni pas
x
Odpiranje vrat
x
ključi
+
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
x
luči
Sprednji in zadnji LED
Avdio
Glasbena plošča z MP3, USB, SD

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Barva

Pogon

Be the first to review “Policijski motor na baterijo HZB118 črna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×