Coccolle Mago je fleksibilen, evolucijski stol, izdelan v skladu z najnovejšimi varnostnimi standardi na tem področju. Primeren je za otroke višine od 40 do 150 cm.

Zahvaljujoč 360-stopinjskemu sistemu vrtenja postane uporaba sedeža izjemno enostavna in ponuja možnost, da ga nosite z obrazom ali nazaj v smeri vožnje, odvisno od starosti in varnostnih priporočil.

Avtomobilski sedež Mago navdušuje z udobjem, ki ga ponuja otroku, z dejstvom, da ta izdelek raste z malčkom, ne da bi bil prikrajšan za katero koli funkcijo, ki zagotavlja udobje. Popoln anatomski položaj za približno 40 cm, ki ga ima dojenček ob rojstvu, zagotavlja redukcijska blazina in naslon za glavico, ki se prilagajata v 2 položajih, oba primerna, da vam pomagata sprejeti najboljšo in najbolj ekonomično odločitev. Pri novorojenčkih je treba avtomobilski sedež uporabljati s hrbtom v smeri vožnje, pri novorojenčkih pa z obveznostjo ustavljanja po 76 cm obrnjenim nazaj; vendar pa stol Mago zaradi svoje oblike in uporabljenih materialov deluje posebej nameščen s hrbtom do smeri vožnje do 105 cm (približno 4 leta).

Varnost je prioriteta številka 1, ko gre za avtomobilske sedeže, in v tem segmentu je bil Coccolle Mago zasnovan tako, da opravi ne le strogost, ki jo zahteva zakon, temveč tudi temeljite analize, zaradi katerih izdelek ponuja več nepremagljivih lastnosti: zaščita pred bočnim trkom, sistem ISOFIX, stabilna podporna noga, nastavljiva palica povratnega udarca in inovativni materiali, ki povečujejo stopnjo varnosti tehničnih komponent. Vse to zagotavlja, da ima mali vso potrebno zaščito v primeru nesreče.

Odbojna palica ne pomaga le preprečevati, da bi se otroški sedež nagnil ob udarcu, temveč jo je mogoče tudi prilagoditi. To vam omogoča enostavno nastavitev odbojne palice na zadnji del sedeža vozila in daje vašemu otroku 10% dodatnega prostora za noge v položaju RF.

Zaradi enostavne uporabe bo Coccolle Mago avtomobilski sedež, ki si ga želi vsak starš: izdelek je popolnoma nastavljiv glede na višino in značilnosti otroka – vzglavnik, nivo pasu, nagib in pokrov – vse to se prilagodi glede na sestavo malega. Čeprav so ojačani in opremljeni s pomnilniško funkcijo, materiali, uporabljeni na tem izdelku, omogočajo prosto kroženje zraka, da se prepreči pregrevanje v vroči sezoni. Ko otrok raste, lahko avtomobilski sedež odstranite določene elemente: majhen naslon za glavo, novorojenček, pasove in Mago bo postal mlajši avtomobilski sedež.

Glavne značilnosti:

–          360-stopinjsko vrtenje

–          5 nastavitvenih položajev na hrbtni strani

–          Več položajev za nastavitev vzglavnika

–          Uporaben v nazaj obrnjenem do 105 cm

–          2-položajno nastavljiva palica povratnega udarca

–          Zložljiva podporna noga pod sedežem, nastavljiva po višini

–          Opremljen z napravo za bočno zaščito

–          Popolna globina za zaščito vitalnih organov

–          Naslonjalo za glavo z anatomsko obliko, ki se posebej prilega glavi malčka

–          Mehki ščitniki za ramena, opremljeni s protizdrsnim trakom

–          5-točkovni varnostni pas, ki ga je enostavno odstraniti

Paket vsebuje napravo za stransko zaščito.

Ta izdelek zahteva obstoj sistema Isofix pri namestitvi v vozilo. Namesti se lahko samo s pomočjo sistema isofix in podporne noge. V navodilih za uporabo avtomobila poiščite pritrdišča in mesta na sedežu, kamor je mogoče namestiti sedež.

Slike, predstavljene na spletnem mestu, so izdelane v profesionalnem studiu, zato se lahko barvni odtenek izdelkov razlikuje glede na svetlost okoli izdelka. Tudi glede na nastavitve vsake naprave (telefon, prenosni računalnik, računalnik), ki prikazuje spletno mesto, se lahko barva izdelka razlikuje.

Koda: 324084862
SPECIFIKACIJE
Vgrajen sistem IsofixDA
Obrnjena proti smeri vožnjeDA
S hrbtom v smeri potovanjaDA
ValidacijoUN R129/03
360⁰ rotacijaDA
Teža izdelka13 kg
Dimenzije (Š * l * i cm)50x50x57/84 cm

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.

 

Znamka

Coccolle

Be the first to review “Otroški avtosedež iSize 40-150 cm Coccolle Mago Neutral grey”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!

×