Avtomobilski sedež za otroke je obvezen! Čeprav nekateri starši popustijo vztrajanju in joku, nošenje najmlajših v rokah ali v varnostnih pasovih za avto ni možnost! Nevarnost, ki so ji izpostavljeni tudi v primeru manjšega vpliva, ogroža življenje otroka! Preoblikovali smo enega izmed najbolj priljubljenih izdelkov iz palete stolov, Coccolle Lyra, tako da ustreza strogostim iSize za skupino 40-150 cm.

Coccolle Lyra se lahko uporablja od rojstva in v celotnem obdobju, ko mali potrebuje uporabo avtomobilskega sedeža. Ker ste evolucijski, je avtomobilski sedež tisto, kar iščete za potrebe rastočega otroka: vložek za novorojenčke in majhno oporo za glavo, nastavitev položaja pasu in nastavitev višine. Funkcija vrtenja prinaša tudi več udobja staršem, ki bodo zelo enostavno postavili otroka v avtomobilski sedež in iz njega. Nagib v 4 položajih zagotavlja udoben položaj za vsako višinsko kategorijo, 12 nastavitvenih položajev opore za glavico pa zagotavlja, da se s to nastavitvijo ne morete zmotiti.

Varnost predvsem: sedež Lyra iSize se lahko uporablja tako, da je hrbet obrnjen v smeri vožnje do 105 cm, z možnostjo preklopa v naprej obrnjen položaj, od 76 cm. Priporočamo, da ga čim bolj uporabljate s hrbtom v smeri vožnje, vendar vemo, da se majhni uporabniki težko navadijo na ta položaj. Sedež je nameščen v avtomobilu s sistemom isofix in zgornjim priveznim pasom; Združljivost je visoka pri vseh vrstah avtomobilov, vendar se bodo prednosti, ki jih prinaša avtomobilski sedež (zlasti položaj za spanje), razlikovale glede na model avtomobila. Vložek zagotavlja ergonomski položaj za novorojenčka, zaščita pred stranskim trkom pa pomaga zmanjšati morebitne udarce, ki se pojavijo pri bočnem trku.

Glavne značilnosti:

– Avtomobilski sedež s certifikatom iSize za kategorije 40-150 cm

– Namestitev s sistemom ISOFIX in zgornjim priveznim trakom

– maksimalna nastavljivost: 4 položaji za nastavitev hrbta, 12 položajev za nastavitev vzglavnika, mehki vložek za novorojenčke

– možnost obsežne uporabe v nazaj obrnjenem načinu (pri čemer je hrbet obrnjen v smer vožnje),

-360-stopinjsko vrtenje

– ojačana podlaga

– opremljen z zaščito pred bočnim trkom

Koda : 324086562

 

SPECIFIKACIJE
Skupina avtomobilskih sedežev 0+ (0 – 13 kg)
1 (9 – 18 kg)
2 (15 – 25 kg)
3 (22 – 36 kg)
Dimenzije (D * D * i cm) 40x50x58
Največja podprta teža (kg) 36 kg
Teža izdelka 9,2 kg
Vgrajen sistem Isofix DA
Obrnjen v smeri vožnje DA
S hrbtom v smeri vožnje DA
Certificiranje ECE R44/04

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
 • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
 • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
 • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
 • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
 • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
 • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
 • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Barva

Be the first to review “Avtosedež Coccolle 360stopinj 0-36 kg ISOFIX iSize Lyra iSize Greystone”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

  
  

Filtriraj po ceni

Barva

Znamka vozila

Moč motorja

Pogon

Dodatna oprema

Starost otroka

Število sedežev

×