Zbirateljski model ladje Amerigo Vespucci

Ta figurica modela ladje “Amerigo Vespucci” je osupljivo velika, saj meri 35 cm v širino, kar omogoča natančno reprodukcijo vsake podrobnosti te čudovite jadrnice.

Izstopa po neverjetni pozornosti do detajlov, ki mu omogoča, da ujame lepoto in eleganco originalnega “Ameriga Vespuccija”.

Ladja “Amerigo Vespucci” je ujeta v trenutku polnih jader, kar ji daje veličastnost in pristnost. Ima značilen daleč štrleč kljun, ki poudarja njegov edinstven videz in silhueto. Ladijski trup je pobarvan belo z mornarsko modrimi črtami, ki na površini ustvarjajo čudovit vzorec.

Krma ladje nosi italijansko zastavo, ki simbolizira njen izvor in pomen za italijansko mornarico. Boki ladje tik pred premcem so zavarovani s sidri, ki dodajo avtentičnost in omogočajo reprodukcijo značilnih elementov pomorske opreme. Ladja je postavljena na trden leseni podstavek, ki jo trdno drži na mestu in omogoča njeno razstavljanje kjerkoli. Ta realistični model ladje “Amerigo Vespucci” je prava umetnina, ki navdušuje s svojo izdelavo in pozornostjo do podrobnosti. To je odličen okrasni element, ki ne prikazuje samo veličastne jadrnice, ampak nas tudi spominja na zgodovino in pomen te ladje za italijansko mornarico. Je tudi odlično darilo za ljubitelje jadranja, morskih avantur in navdušence nad modelarstvom.

Dimenzije ladje: 

35 cm x 26 cm x 9 cm 

Dimenzije kartona:

35 cm x 28 cm x 9 cm 

Ladja ima CE certifikat  Model je namenjen otrokom  starejšim od 3 let .

Koda izdelka: 13526

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys

Be the first to review “Zbirateljski model ladje Amerigo Vespucci”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

There are no reviews yet.

Z summit leasing, lahko zares enostavno nakupujete na obroke tudi v naši trgovini, kar iz domačega udobja.

Potrebujete le

Postopek je hiter in enostaven

 1. Potrebujete naš predračun oz. račun, katerega dobite takoj po oddanem naročilu na vnesem elektronski naslov
 2. Po pridobljenem predračunu, začnete postopek financiranja na spletni strani 1stavno
 3. Izpolnite podatke, in tako sklenete nakup na obroke

Preberite si več o:

 

Da pa vas nebo skrbelo, da je ta postopek ”pre težek in dolg”. Vam med postopkom urejanja obročnega plačila vodijo preko SMS-ov.

Še nekaj uporabnih povezav:

Izdelek je dodan v košarico!
Filtriraj

Kategorije izdelkov

    
    

  Filtriraj po ceni

  Barva

  Znamka vozila

  Moč motorja

  Pogon

  Dodatna oprema

  Starost otroka

  Število sedežev

  ×